Mesajul de Valentine’s Day de la Comitetului de vaccinare anti-COVID: Programează-ţi jumătatea la cele două întâlniri salvatoare

14 feb. 2021
744 Afișari
Mesajul de Valentine’s Day de la Comitetului de vaccinare anti-COVID: Programează-ţi jumătatea la cele două întâlniri salvatoare

Oricât de importată ar fi Valentine'S Day, sărbătoarea a ajuns și la Comitetul Național de Coordonare a Vaccinării anti-COVID-19. Nu a trecut ca năluca, s-a lăsat cu un mesaj-îndemn pentru cine e abonat la pagina de Facebook a comitetului. Sigur, îndemnul nu-i rău, dar are o problemă: nu-i așa ușor ca, de Ziua Îndrîgostițișor, să-i faci cadou iubitului-iubitei o programare la vaccin. Nu de alta, dar nu prea-s locuri.

Comitetul de coordonare scrie azi, duminică, de Ziua Îndrăgostiților din 2021, că programarea la un vaccin anti-COVID-19 ar fi un cadou bestial de Valentine’s Day

Reacțiie internauților la mesajul de Valentine’s Day al comitetului pentru vaccinare

„Dar nu sunt locuri pentru părinți (65+), iar populația generală (eu) nu se poate vaccina încă 🙁, comentează Cristina la postare.

La rândul său, Carmen scrie cu amărăciune:  „Din 15 ianuarie sun pentru programare și mi se spune că nu sunt locuri. Sunt diabetică, dependentă de insulină!”

Și Sorin e nedumerit-supărat: „E ironică gluma asta. Și fără sare și piper. Nu mai sunt locuri nicăieri de săptămâni bune. Iar când vezi un loc sau două, se epuizează rapid. Și nu mai au rapel de făcut. Măcar nu mai spuneți nimic. E perfect așa.”

Raluca e chiar și mai categorică în supărarea ei: „Este chiar o reclamă idioată!”, iar Gabriela e de-a dreptul furioasă: „ROvaccinARE, chiar NU Vă ESTE RUȘINE??? În conditiile în care sunt o mulțime de oameni care nu se pot programa, în condițiile în care ați amânat CU NESIMȚIRE oameni programați cu boli cronice și s-au vaccinat pilele, puneți reclama asta idioată?!?”

În România, vaccinarea a început  pe 27 decembrie, cu vaccinul Pfizer. Din 4 februarie, a cu vaccinul Moderna, iar de mâine (luni, 15 februarie 2021) va începe şi imunizarea cu vaccinul AstraZeneca.

De la începutul campaniei de vaccinare, au fost imunizate mai puțin de 700.000 (282.596 de persoane cu o doză şi 400.750 de persoane cu două doze). Campania de vaccinare anti-COVID a avut momente de criză, ca de pildă când rapelul pentru mai multe persoane vaccinate cu prima doză Pfizer a fost amânat  din cauza întrâzierilor de aprovizionare.

Citește și:

 

Cookies