Mergi la IKEA imediat pentru a returna aceste produse! Gigantul suedez retrage de pe piață mai multe farfurii, boluri și căni

18 mai 2021
727 Afișari
Mergi la IKEA imediat pentru a returna aceste produse! Gigantul suedez retrage de pe piață mai multe farfurii, boluri și căni

Compania suedeză IKEA anunță retragerea de pe piață a mai multor articole de bucătărie, după reclamațiile primite din partea clienților în legătură cu siguranța acestora. Prin urmare, toți cei care au achiziționat farfurii, boluri și căni din gama Heroisk și Talrika sunt sfătuiți să le dea retur. Nu este necesar să prezinte dovada achiziției pentru a primii banii înapoi, spun reprezentanții IKEA.

Gigantul suedez IKEA a postat marți, pe site-ul său, un comunicat de presă prin care anunță retragerea de pe piață a farfuriilor, bolurilor și cănilor din colecțiile Heroisk și Talrika, deoarece compania a primit mai multe plângeri în legătură cu siguranța acestor produse. Clienții au reclamat faptul că farfuriile, bolurile și cănile respective se pot sparge și pot cauza arsuri dacă au un conținut fierbinte, se arată în comunicat.

IKEA îndeamnă clienții să returneze produsele în schimbul rambursării

Toți cei care au achiziționat unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei retrageri de produse sunt sfătuiți de IKEA să nu le mai folosească și să contacteze compania suedeză pentru a li se rambursa suma plătită inițial. Produsele cu pricina pot fi returnate la orice magazin IKEA. Mai mult, nu este necesară prezentarea vreunei dovezi de plată, precum bonul fiscal, în momentul returnării.

Producătorul scandinav de articole pentru locuință susține că siguranța reprezintă unul dintre criteriile esențiale ale produselor sale, iar această decizie de retragere a fost realizată din precauție.

Vă redăm mai jos comunicatul integral preluat de pe site-ul IKEA.

IKEA îndeamnă toți clienții care dețin farfurii, boluri și căni HEROISK sau TALRIKA să nu le mai folosească și să contacteze IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite.

Siguranța reprezintă o prioritate pentru IKEA și, de aceea, luăm măsuri de precauție și retragem de pe piață farfuriile, bolurile și cănile HEROISK și TALRIKA, întrucât acestea se pot sparge și pot cauza arsuri daca au un conținut fierbinte.

Toate produsele noastre sunt testate și respectă standardele și legislația aplicabile. În ciuda acestui fapt, am primit sesizări privind spargerea produselor menționate.

Produsele HEROISK și TALRIKA pot fi returnate la orice magazin IKEA, iar clienților li se va restitui suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară nicio dovadă a achiziției, cum ar fi bonul fiscal. Pentru mai multe informații, contactează IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32.

IKEA își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de această situație.

 

Cookies