ARHIVA B365

Mergi cu RATB noaptea? Află aici de unde poţi lua bilete după ora 22:30

Potrivit RATB, sursa din care se finanţează transportul de noapte “este constituită din economia ce a rezultat ca urmare a desfiinţării serviciilor de noapte destinate transportului angajaţilor către punctele de lucru”. Mai mult, compania estimează că va aduna bani pentru acest serviciu şi din „beneficiile aduse de cele 23 de linii de noapte”. Mai exact din biletele vândute celor care nu au abonamente. Pe timpul nopţii funcţionează doar un singur centru de emitere şi reîncarcare carduri. Acesta este situat pe Bd. Regina Maria nr. 3, la capătul de linie al tramvaiului 32 şi este deschis de luni până duminică, de la 22.30 – 06.00.

VEZI AICI HARTA TRASEELOR DE NOAPTE

Chiar dacă pe timpul nopţii fluxul de călători diferă radical faţă de cel din timpul zilei, RATB a introdus totuşi echipe de controlori şi pe cele 46 de autobuze care servesc liniile nocturne. „Corpul de control este organizat astfel încât să acopere reţeaua de transport, inclusiv pe traseele de noapte. De asemenea, în urma încheierii unui protocol cu Jandarmeria Română, controlorii însoţiţi de jandarmi efectuează, şi pe aceste trasee, acţiuni comune de control”, se mai arata în răspunsul RATB furnizat la solicitarea B365.ro

Mai mult, cat priveste cele 23 de linii nocturne, „în funcţie de cererea de transport pe care Regia o va înregistra ulterior, se vor analiza şi alte variante de trasee”.

Citeşte şi Grevă spontană şi protest la RATB – VIDEO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button