BAZAR

Mergem în pijamale la cafenea

“Pijama Party” este, la origine, o întalnire între prietene care petrec noaptea împreună, povestind tot felul de amănunte picante din vieţile lor, în intimitatea dormitorului uneia dintre ele. În forma asta nu ştiu cât de tare s-a prins la noi, dar am ajuns să facem mai mult decât atat: petreceri în pijamale  în localuri.

Una dintre ele a fost pe 8 Martie în Ramayana Café, una din puţinele locaţii din Bucureşti potrivite pentru aşa ceva. Locul este amenajat în stil indian, aşa că pe jos sunt perne şi voaluri pe pereţi şi tavan. La lăsatul serii deja mai multe mese erau ocupate de fete care se schimbaseră în pijamale.

Înainte de miejul noptii telefonul pentru rezervări a sunat şi o voce de domnişoară a întrebat dacă se poate veni direct în pijamale. Răspunsul a fost afirmativ. Drept urmare, 40 de minute mai târziu, pe uşă intrau 4 domnişoare ale căror picioare dezgolite contrastau cu hainele gorase de iarnă de sub care ieşeau. Sunt curios ce priviri şi replici au adunat pe drum spre destinaţie. Totuşi, odată ajunse, s-au integrat perfect.

Pijămaluţe roz, maieuri cu dantelă, neglijeuri provocatoare din satin, papuci de casă şi ciorapi cu degete – toate puteau fi văzute la mesele cafenelei.

Organizatorii au pus la cale şi o serie de concursuri pentru prietenele bune. Dacă până în acel moment aflaseră totul una despre alta, acum era momentul să se vadă. MC-ul s-a îvârtit printre fete, îmbrăcat într-o cămaşă de noapte pe care ultima dată am vazut-o în „Conu Leonida faţă cu reacţiunea”.

Fetele s-au putut aranja în colţul dedicat make-up-ului profesionist, pus la dispoziţie gratuit de Ramayana. După câteva rânduri de shot-uri, atmosfera liniştită de petrecere în pijama a fost înlocuită de cea de club. Singura diferenţă a fost dată de hainele de dormitor purtate într-un loc public.

Responsabilul cu muzica, Domnu X, a avut grijă să pună muzica potrivită fără să încalce regula casei: ascultaţi muzică de care nu aţi mai auzit. Printre ceaiuri, shot-uri şi narghilele, atmosfera a fost foarte plăcută, deşi socantă pentru cineva care ar fi intrat de pe stradă fără să ştie ce se întâmplă. S-au legat prietenii, s-au schimbat numere de telefon şi oamenii au plecat acasă în pijamale mult mai relaxaţi cu privire la acest aspect decât atunci când au venit.

Aşa că data viitoare când vedeţi o studentă în pijamale în metrou nu trageţi imediat concluzia că e fugită din spital.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button