Mercur retrograd e de vină

de:
08 mart. 2021
674 Afișari
Mercur retrograd e de vină

Salut, aici Dezideriu sau, mai popular, Mercur retrograd.

Eu sunt călărețul apocalipselor care nu vă convin, care vă jenează, care vă fac să dați cu badge-ul de la birou la turnichetul de la metrou, care mă asigur că dai send la fiecare mail în care ai mai mult de trei greșeli gramaticale, care fac să nu te mai înțelegi cu nimeni, dar mai mult și mai bine cu tine, care îți stric telefonul, doar de amuzament, ca să ți-l repar (tot eu) în câteva zile.

Toată lumea mă iubește și toată lumea mă urăște în același timp.

De ani de zile încerc să explic ce fac și cu ce mă ocup, că nu e vorba despre planetele care îți controlează viața, cât e despre reacția ta la planetele care îți trimit anumite semnale și impulsuri. Dar asta nu te-a oprit niciodată să mă arăți cu degetul și să zici că e vina mea. Pentru că da, este vina mea de fiecare dată când tu dai cu capul într-o ușă pe care scrie ”trage”.

Aceasta nu este o dramă și nici o plângere, pur și simplu e amuzant să îți dai seama că ești responsabil de tot ce e mai rău în viața oricui.

Welcome to the sh** show. Prima lege în astrologie este că toate sunt tendințe și nu există nimic ce voința și putința umană nu pot anula. 

Cookies