Mercedes CL înghiţit de un crater, în Bucureşti

de:
24 mai 2012
0 Afișari
Mercedes CL înghiţit de un crater, în Bucureşti

Un Mercedes a căzut într-o groapă de aproximativ doi metri adâncime şi a rămas suspendată, relatează Realitatea tv. Accidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 07:30 de un cetăţean aflat în trafic. Nu există, până acum, victime semnalate, dar poliţiştii s-au prezentat la locul accidentului, pentru a face măsurători. Șoferul este obligat să se prezinte la poliţie, în 24 de ore. Lucrările erau semnalizate conform legislaţiei în vigoare.

Potrivit anchetatorilor, şoferul maşinii de lux este Cristi Iancu, directorul departamentului de marketing al Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Acesta le-a zis poliţiştilor că nu a fost accidentat şi că nu vrea să dea alte declaraţii.

Maşina a fost scoasă din groapă în jurul orei 11:00.

În legătură cu accidentul de circulaţie petrecut în cursul dimineţii de joi, 24 mai a.c. când un autovehicul de lux a căzut într-o groapă dintr-o zonă de lucrări de pe Şoseaua Petricani, Primăria Sectorului 2 informează următoarele:

· Primăria Municipiului Bucureşti execută, în această perioadă, lucrări pe Şoseaua Petricani din sectorul 2 pentru devierea unei conducte magistrale de apă cu diametrul de 1000 mm în vederea extinderii reţelelor de apă şi canalizare în cartierul Petricani,

· Lucrările sunt semnalizate corespunzător cu indicatoare rutiere, conform prevederilor legale în vigoare, pentru atenţionarea conducătorilor auto că intră într-un sector de drum unde sunt obligaţi să reducă viteza şi să circule cu atenţie,

· Din primele cercetări ale cadrelor Brigăzii Rutiere de Poliţie a Capitalei a reieşit că accidentul s-a produs din vina exclusivă a conducătorului auto care nu a adaptat viteza pe tronsonul de drum unde se execută lucrările respective care sunt semnalizate corespunzător.

Cookies