ARHIVA B365

Toţi bucureştenii vor putea merge cu Mercedesul. Dacă aleg transportul în comun

Reprezentantii regiei au declarat pentru B365.ro ca s-a luat aceasta decizie in vederea imbunatatirii conditiilor de calatorie pe toate liniile de autobuze RATB.

Prin cresterea gradului de confort al călătorilor ne dorim să promovăm transportul public de suprafaţă, să devenim o alternativă la transportul individual”, au declarat aceştia.

Parcul este format din 1000 de autobuze care vor circula pe 70 de linii. Potrvit Regiei, maşinile moderne sunt dotate în mare parte cu aer condiţionat şi au grad scăzut de poluare. “În prezent facem demersuri pentru a dota toate maşinile cu aer condiţionat”, au adăugat reprezentaţii RATB.

Maşinile au o capacitate de 103 locuri, dintre care 27 pe scaune, patru locuri fiind destinate persoanelor cu dizabilităţi. Autobuzele au şi ‘un sistem de îngenunghere’, care, împreună cu cele trei uşi, contribuie la reducerea timpului de urcare şi coborare. Instalaţia de climatizare şi cele 7 ferestre de tip geam culisant au o suprafaţă de deschidere de 1/3 şi asigură microclimatul în funcţie de anotimp.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button