Meniuri gratis în cel mai nou restaurant KFC

de:
17 oct. 2013
4 Afișari
Meniuri gratis în cel mai nou restaurant KFC

KFC continuă investiţiile în România şi inaugurează un nou restaurant, în incinta Promenada Mall din Bucureşti. Odată cu deschiderea din Promenada, reţeaua KFC ajunge la 50 de restaurante în România. Clienţii KFC sunt aşteptaţi în noua locaţie în fiecare zi, între orele 10.00 – 24.00, iar în perioada 17 – 21 octombrie pot beneficia de oferte speciale, disponibile exclusiv la KFC Promenada.

„Am ales o zonă cheie din Bucureşti pentru a deschide restaurantul KFC cu numărul 50: Calea Floreasca, unul dintre hot spot-urile clădirilor de birouri din Capitală. Ştim că mulţi dintre clienţii noştri îşi doresc un prânz de la KFC la birou, iar cei care lucrează în zona Floreasca se pot bucura acum de acest lucru. În plus, în perioada 17-21 octombrie am pregătit pentru aceştia o ofertă specială: 1+1 gratis la orice meniu cu sandviş„, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Noul restaurant este situat la etajul 2 al centrului comercial Promenda, din Calea Floreasca, nr. 246B sector 1, Bucureşti şi are o suprafaţă totală de 130,5 mp.

Odată cu deschiderea noului KFC Promenada au fost create peste 30 de locuri de muncă.

Cookies