Meniuri de Revelion la preţ redus, în restaurantele din Capitală

de:
12 nov. 2011
3 Afișari
Meniuri de Revelion la preţ redus, în restaurantele din Capitală

Mania reducerilor, strategia de marketing ce atrage mulţi clienţi, nu a ocolit nici marile lanţuri de restaurante din Bucureşti. Reţeaua City Grill, care cuprinde restaurantele şi cafenelele City Grill, Caru’ cu bere, Hanu’ Berarilor Interbelic, Trattoria Buongiorno, Cantina Sport Bar, fast-food-urile Bundetot şi brutăria germană BackWerk, s-a aliniat trendului impus de contextul economic actual şi asigură, pentru cei care fac rezervări din timp, o reducere de 10% din preţul meniului de Revelion. Discount-ul nu se aplică însă la toate unităţile din cadrul reţelei care organizează petrecere în noaptea dintre ani. Astfel, doar la Caru’ cu bere şi la Hanu’ Berarilor Interbelic pot fi achiziţionate meniuri la preţuri mai mici.

Însă, pentru a beneficia de reducerile de preţuri, bucureştenii trebuie să plătească din timp fiecare meniu. La Caru’ cu bere, preţul unui bilet de Revelion este de 490 lei. Cei care vor achita avansul, de 25% din valoarea meniului, până la 15 noiembrie vor plăti 441 lei pentru fiecare persoană. Pentru grupurile mai mari de 15 persoane, indiferent de momentul rezervării se va aplica un discount de 10%. Pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani se aplică o reducere de 50% din preţul plătit de adulţi pentru Revelion şi se asigură un meniu special „Prichindel“.

La Hanu’ Berarilor Interbelic se asigură o reducere de 10% din preţul meniului de Revelion dacă se face o rezervare pentru un grup de minimum 10 persoane. Pentru a beneficia de discount, bucureştenii trebuie să plătească, până pe 20 noiembrie, contravaloarea a unul sau două meniuri. Pentru a petrece noaptea dintre ani în această locaţie trebuie să plătiţi 490 de lei pentru fiecare meniu dacă nu se întrunesc condiţiile pentru reducerea de 10%.

Cei care vor să afle mai multe detalii cu privire la posibilitatea de a petrece noaptea dintre ani la Caru’ cu bere sau la Hanu’ Berarilor Interbelic trebuie să îi contacteze pe reprezentanţii restaurantului.

La Mama, lanţul de restaurante care concurează direct cu reţeaua City Grill, nu le oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona, din timp, la reducere, un meniu de Revelion, însă, preţul cerut pentru o persoană, de 330 lei, este mai mic faţă de cel pe care trebuie să-l plătească bucureştenii care merg la Caru’ cu bere sau la Hanu’ Berarilor.

Meniuri de 350 lei şi oferte care concurează la preţ cu restaurantele cunoscute

Mai multe unităţi din Capitală asigură o reducere de 11% din preţul total de 390 lei pentru rezervările făcute până pe 1 decembrie 2011 fie asigură un meniu gratuit, pentru cea de-a 11-a persoană dintr-un grup stabilit anterior. Printre localurile care au apelat la astfel de promoţii se numără Bolta Rece, Empire Events, Regal Ballroom şi restaurantul Vatra Neamului, care asigură o reducere de 10% din valoarea totală a meniului, de 500 de lei, pentru rezervări făcute până pe 15 noimbrie.

Bucureştenii care aleg Restaurantul Centurion pentru petrecerea Revelionului vor plăti, până pe 5 decembrie, 250 de lei  în loc de 295 de lei pentru un meniu.

O reducere de aproape 18% din preţul meniului asigură şi restaurantul Mioriţa. Dacă vă propuneţi să petreceţi Anul Nou în acest local veţi plăti 250 lei, cu 50 de lei mai puţin faţă de tariful stabilit iniţial, pentru un loc în salonul de la parter, unde muzica este asigurată de DJ. Cei care vor să aibă parte de un program festiv mai încărcat, care include, printre altele şi samba, cabaret sau dansuri populare trebuie să plătească, până pe 15 noiembrie, 330 lei, în loc de 370 lei, preţul ce va fi achitat de cei care vor face rezervări mai târziu.

Cei care iau în calcul şi posibilitatea petrecerii Revelionului în stil mexican pot rezerva locuri la Don Taco, restaurant ce asigură o reducere de 20% din preţul total al unui meniu. Astfel, până pe 25 noiembrie, cei care îşi cumpără bilete pentru noaptea dintre ani în această locaţie vor plăti 280 lei de persoană în loc de 350 lei.

Cele mai ieftine oferte de Revelion

Una dintre cele mai ieftine variante pentru petrecerea Revelionului în Capitală este oferta promovată de restaurantul El Torito. Meniul costă 49 de euro de persoană şi se adresează celor care nu vor decât să deguste din licoarea lui Bachus pentru că în preţ nu sunt incluse decât un pahar de şampanie, unul de Margarita şi un shot de tequila. În schimb, cei care vor să consume mai multe băuturi alcoolice şi să mai aibă pe masă încă un fel de mănâncare trebuie să dea cu 20 de euro de persoană mai mult. În plus, cei care rezervă locuri pentru petrecerea de anul nou în acest restaurant sau grupurile de minimum 10 persoane beneficiază de o reducere de preţ de 10% din valoarea meniului. Reducerile nu se pot cumula.

Cu mai puţin de 100 de lei, bucureştenii care vor să îşi petreacă noaptea dintre ani la restaurant pot cumpăra un cupon de reducere care le asigură un preţ mai mic cu 121 de lei din preţul meniului. Astfel, cei care cumpără un voucher de 9 lei, până pe 15 noiembrie inclusiv, pot plăti doar 89 de lei pentru un meniu de Revelion la restaurantul Ancora. Astfel, această ofertă pare să combată, prin intermediul acestui discount, toate celelalte variante existente, din punctul de vedere al preţului, disponibile la celelalte localuri din Capitală. Însă, meniul, ce pare sărăcăcios, justifică oarecum tariful mic.

Preparate culinare de clasă, la preţ ridicat

La polul opus se află Crystal Palace Ballrooms, care, cu meniul de 154 de euro, se situează în topul celor mai costisitoare locaţii pentru Revelion. Totuşi, compania asigură o reducere de 20% dacă se fac rezervări pentru meniuri până pe 20 noiembrie, şi încă o reducere de 10% pentru grupurile mari, de peste 30 persoane.

Preparatele culinare, demne de un festinde clasă, şi cântăreţii invitaţi, printre care Andreea Bănică, Nicu Paleru şi Jean de la Craiova, par să justifice preţul practicat. Printre preparatele din meniu se numără şi spumă de somon în crustă de seminţe de susan negre, icre de Manciuria servite cu smântână în coşuleţe de nori, spumă foie-gras servită cu pere marinate în vin roşu si anason, batog de morun servit cu tapenade de file anchois, terină de viţel în prosciutto di Parma, piept de raţă afumat servit cu dulceaţă de tamarind, file de morun la gratar servit cu legume mediteraneene tăiate julliene şi sos de şofran şi ulei de ierburi de Provence, turnedou din muşchi de vită maturată servit cu cartofi confiaţi cu rozmarin şi copţi în unt şi vin alb, precum şi piept de raţă parfumat cu mirodenii orientale servit cu varză călită.

Pentru noaptea dintre ani, organizatorii promit şi proiecţii de lumini arhitecturale şi jocuri de artificii.

Cookies