Menajera unei familii bogate din București a plecat cu ceasuri de 300.000 de euro din casă

de:
16 oct. 2013
8 afișări
Menajera unei familii bogate din București a plecat cu ceasuri de 300.000 de euro din casă

În fapt, în cursul aceleiaşi zile, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, proprietara apartamentului suspectând faptul că, femeia care asigura menajul, ar fi reuşit, în timp ce se afla în interiorul locuinţei, să sustragă mai multe ceasuri de valoare.

În urma cercetărilor efectuate de judiciariştii bucureşteni, a reieşit faptul că, suspecta, in perioada august – octombrie 2013, în timp ce proprietara apartamentului era plecată din ţară, ar fi sustras, cu ajutorul fiului său, în vârstă de 23 de ani, 10 ceasuri de mână în valoare de aproximativ 300.000 de euro.

După ce ar fi reuşit să sustragă ceasurile, aceştia le-ar fi vândut unei terţe persoane contra sumei de 2.000 de lei bucata. Ulterior, pentru a-şi ascunde fapta, cei doi ar fi achiziţionat replici ale ceasurilor originale pe care le-ar fi pus în locul celor sustrase.

Cercetările sunt continuate în acest caz de judiciariştii Secţiei 3 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cookies