Membru MISA din București, arestat preventiv pentru viol. Victima este o fetiță de 11 ani

26 feb. 2023
410 Afișari
Membru MISA din București, arestat preventiv pentru viol. Victima este o fetiță de 11 ani
Membru MISA din București, arestat preventiv pentru viol. Victima este o fetiță de 11 ani. Sursa imagine: Inquam Photos / Cornel Putan

Un cunoscut membru MISA (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut) din București a fost arestat preventiv pentru viol în repetaturi rânduri. Victima este o fată în vârstă de 11 ani din Vâlcea. Bărbatul a fost prins de autorități după ce a contactat-o pe copilă cerându-i să meargă la el acasă, în Capitală.

Membru MISA din București a fost arestat preventiv pentru viol

Bărbatul este acuzat că a violat, în repetate rânduri, o fată de 11 ani din județul Vâlcea.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul anului trecut, perioada noiembrie-decembrie 2022, dar anchetatorii au obținut probele necesare de curând. Membrul MISA a fost incriminat după ce, în perioada 23-24 februarie 2023, a cautat-o pe fată și i-a cerut să meargă la el acasă, în București.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul, membru în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), în perioada noiembrie- decembrie 2022, în două seri consecutive, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 11 ani se afla la locuinţa acestuia, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa, datorită vârstei fragede, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Totodată, în sarcina inculpatului se reţine faptul că în perioada 23-24 februarie 2023 a contactat-o telefonic pe persoana vătămată pentru ca aceasta să se deplaseze în Bucureşti, la locuinţa acestuia, în scopul întreţinerii, din nou, de raporturi sexuale, culminând cu determinarea minorei să se deplaseze singură cu mijloace de transport până în Bucureşti, unde a fost aşteptată de inculpat, însă oprit de intervenţia organelor de poliţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, conform News.ro.

Inițial, oamenii legii l-au reținut pe bărbat, iar sâmbătă magistrații din cadrul Judecătoriei Vâlcea au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Este cercetat pentru trei fapte de viol.

Cookies