ARHIVA B365

Membru în Comisia de control al SRI:Coldea a spus că SRI nu a făcut pozele cu Bica şi Udrea la Paris

Daniel Savu, membru al Comisiei parlamentare de control al SRI, a declarat luni, la finalul audierii condurii Serviciului Roman de Informatii, ca „Florian Coldea ne-a spus ca SRI nu a facut fotografiile cu Udrea si Bica la Paris”. Savu a mai spus ca Elena Udrea a facut doua vizite la SRI la finalul anului trecut (10 noiembrie si 15 decembrie), la invitatia lui George Maior, si la intalniri a participat si Coldea: „La nici una din cele doua discutii doamna Udrea nu a discutat aspectele sesizate in declaratiile sale publice din ultimele zile”, a spus Savu, citat de HotNews.ro.

Intrebat in ce calitate a fost invitata Elena Udrea la SRI, Savu a spus ca in calitate de fosta candidata la alegerile prezidentiale.

Daniel Savu (PSD) este membru al comisiei de control si a fost, la randul sau, angajat al SRI.

Pesedintele Comisiei permanente comune a Parlamentului pentru exercitarea controlului asupra activitatii SRI, Georgian Pop a declarat, la randul sau, ca in cadrul audierilor, „nicio intrebare din spatiul public nu a ramas nediscutata”, si ca rapunsurile SRI au fost sustinute prin documente.

„Tot ce am facut in cadrul audierilor s-a bazat pe intrebari foarte clare si pe documente suport” sustine Georgian Pop, precizand ca „lucrarile comisiei noastre reprezinta documente oficiale ale statului roman, ceea ce inseamna ca oricand, orice magistrat poate sa verifice”.

Fotografii care o arată pe Elena Udrea împreună cu șefa DIICOT Alina Bica și cu Ana Maria Topoliceanu, fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții la Paris, au fost publicate, la finalul lunii octombrie, pe site-ul joscenzura2014. Fotografiile sunt însoțite și de notele de plată care arată cheltuielile celor trei la Paris, în luna februarie 2014.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button