Membru al unui clan din Bucureşti, prădat de un hoţ fricos

de:
08 nov. 2011
3 Afișari
Membru al unui clan din Bucureşti, prădat de un hoţ fricos

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din Sectorul 3 au prins, ieri seară, trei spărgători de locuinţe din gruparea „Jandarmul”, care plecau cu prada spre casă. Aceştia au furat dintr-un apartament aflat în sectorul 2, care-i aparţine unui membru al cunoscutului clan Chira, dar hoţii nu au ştiut în a cui casă au călcat, scrie evz.ro.

Cei trei spărgători au intrat în locuinţă după ce au rupt butucul de la uşă şi au furat 30.000 de lei şi mai multe bunuri în valoare de 24.000 lei. Trei maşini de poliţişti i-au aşteptat pe hoţi la scara blocului. I-au lăsat să urce în BMW-ul cu care au venit la furat şi i-au blocat nu departe de la locul în care aceştia au dat spargerea. Unul dintre hoţi a încercat să fugă dar a fost prins la scurt timp. Făcuse pe el de frică, spun poliţiştii. Iar la secţie, când a aflat că au intrat în casa unui membru al clanului Chira, hoţul a făcut o criză de apoplexie şi a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În maşină au fost găsite mai multe unelte pe care gruparea le folosea la spargerile de locuinţe- ruptor, cheie reglabila, şfic, şurubelniţe, cleşti şi altele.

Gruparea „Jandarmul a fost supravegheată de poliţişti din Serviciul de Investigaţii Criminale(SIC) Sector 3, de la Secţia 23 de Poliţie şi de la Direcţia Operaţiuni Speciale din luna iulie a acestui an. Gruparea este suspectată că a dat şi alte spargeri.

Cookies