ARHIVA B365

Membrii UNPR Sector 5, atacaţi cu bâte şi săbii de „oamenii lui Vanghelie”

„Am fost întâmpinaţi de aproximativ 25-30 de persoane înarmate cu bâte, sticle şi săbii. Pe strada care trebuia să înaintăm pentru a ajunge la punctul nostru de întâlnire, aceşti indivizi au aşezat un microbuz transversal pentru a ne bloca accesul cu maşinile. Au început să vorbească urât, să ne înjure, să folosească cuvinte vulgare şi tot aşa”, susţine liderul filialei UNPR din Sectorul 5, Corin Romanescu, într-un comunicat de presă, citat de realitatea.net.

„Au spus că ei sunt consilierii lui Vanghelie şi că noi nu avem voie să intrăm în cartierele din Sectorul 5 fără aprobarea lor, pentru că ei sunt liderii de zonă. La un moment dat, în faţa mea l-au sunat pe Bogdan Georgescu. Trebuiau să-i raporteze că ne-au oprit din drum şi nu ne-au permis să ne deplasăm la locul nostru de întâlnire cu cetăţenii Sectorului 5 cu care trebuia să ne vedem”, mai povesteşte Romanescu.

Acesta spune că, în final, „cu multă muncă de convingere”, a reuşit să-i liniştească pe aceştia, iar membrii UNPR „s-au retras” la sediul organizaţiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button