ARHIVA B365

Membri ai clanului Duduianu, REŢINUŢI pentru şantaj. Guţă şi Salam, printre victime

La perchezițiile domicilare de aseară, autoritățile au găsit, după șase ore de căutări, mai multe sume de bani în casa celui poreclit Seif.

Florin Salam şi Nicolae Guţă, printre victimele Duduienilor

Dosarul penal care îi vizează pe Seif, Denom, Aramis și alți șase bărbați din gruparea Duduienilor conține informații uluitoare. Bărbații sunt acuzați că ar fi tâlhărit, șantajat și amenințat mai mulți maneliști celebri, printre care Florin Salam și Nicolae Guță, scrie cancan.ro. 

Soliștii nu au mai suportat tratamentul la care erau supuși, așa că le-au făcut plângere penală indivizilor. Maneliștii au povestit că erau obligați să cânte pe gratis la evenimente din Capitală, iar paguba pe care au reclamat-o se ridică la mai mult de 100.000 de euro.

Salam a dezvăluit că fost bătut de interlopi în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere. Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care artistul ar fi băut mai multe pahare. La rândul său, Nicolae Guță a fost agresat în urmă cu câțiva ani în toaleta unui bar din Petroșani.

Acesta nu este primul dosar în care Duduienii sunt implicați. Membrii clanului au fost reținuți și alte dăți, pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj. Cele mai multe dintre infracțiunile comise de ei au fost cu violență și au avut loc în cartierul Pantelimon din Capitală, zonă controlată de grupare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button