BAZAR

Melodii celebre ale unor artişti celebri, interpretate la nuntă. Cât costă

În topul cererilor la nunţi rămâne, de departe, solistul Ovidiu Komornyik, cu piesa sa, „Eşti mireasa vieţii mele”, melodie pe care sute de perechi au ales-o pentru dansul mirilor, din deschiderea petrecerii. Dar, ca să aveţi pe scenă un solist de talia lui, puteţi bate palma cu el pe sume cuprinse între 1.000 şi 1.500 de euro. Artistul interpretează această piesă de 15 ani, dar continuă să se bucure de solicitări pe bandă şi acum.

Cât o priveşte pe Andra, soţia lui Cătălin Măruţă, ea rupe inimile invitaţilor cu melodia „Dragostea e tot ce rămâne!”: Dragostea e tot ce rămâne/, După atâta vânt şi ploi/, Inima îmi spune că vom rămâne doar noi doi/, Dragostea e tot ce rămâne ea m-aduce înapoi/, Şi vindecă durerea ce ne leagă pe-amândoi”. Însă, ca să vă cânte acest hit, dar şi alte piese de dragoste, negocierile pornesc de la aproximativ 6.000 €, cu tot cu dansatoarele ei sexy. Şi Ilie Micolov are căutare, cu al său hit „Dragoste la prima vedere”, acesta nefiind deloc pretenţios, căci nu ia pielea de pe om, acceptând şi onorarii de 500 €. Nu cel din urmă este Marcel Pavel, al cărui tarif se situează undeva la 2.000 €.

El susţine că show-ul său face toţi banii şi că nu veţi plânge după gologani nici dacă faceţi împrumut bancar. Melodia sa, „Frumoasa mea”, care în urmă cu 15 ani a fost declarată „Cel mai frumos cântec de dragoste”, poate fi o dedicaţie romantică pentru fetele care „îşi iau ziua bună de la casă, de la mumă”. În caz că ei nu vă sunt pe plac ori nu sunt disponibili, puteţi apela la Trupa Compact (2.500 €), Pepe (3.000 €), Ştefan Bănică Jr (10.000 de euro), Catanga (2.500 €), Benone Sinulescu (1.400 €), Maria Ciobanu (1.200 €), Smiley (7.000 €), Voltaj (7.000 €), Loredana Groza (12.500 €), Andreea Bălan (2.000 €), Dan Bittman şi Holograf (10.000 €).

Sursa: click.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button