Mega-ţeapă la Oktoberfest-ul din Tineretului: artiştii anuntaţi nu au fost invitaţi

de:
17 sept. 2013
4 Afișari
Mega-ţeapă la Oktoberfest-ul din Tineretului: artiştii anuntaţi nu au fost invitaţi

„În perioada 19-22 septembrie 2013, în Parcul Tineretului din Bucureşti are loc o nouă ediţie a Festivalului Berii Germane, Oktoberfest.

Pe parcursul celor patru zile de festival, cei prezenţi vor putea încerca renumite beri germane sau chiar cehe şi vor putea savura produse culinare tradiţionale germane.

Programul Oktoberfest 2013 la Bucureşti va cuprinde concertele artiştilor Timpuri Noi, Changing Skins, Toulouse Lautrec, Mircea Vintilă, Şuie Paparude, Powerstation şi mulţi alţii. În fiecare zi pe scena festivalului vor fi prezenţi membrii Fanfarei Bavareze Karpaten Show”, anunţă organizatorii evenimentului, citaţi de iconcert.ro.

Însă, membrii trupei Şuie Paparude susţin că organizatorii le-au adăugat numele pe afiş şi au anunţat participarea lor la eveniment, fără să îi contacteze. Mai mult, aceştia spun că o asemenea situaţie a fost şi anul trecut. „Trupa Şuie Paparude nu a fost contactată pentru participarea la acest eveniment. Şi pentru noi, este a doua oară când se întâmpla să fim puşi pe acest afiş fără acordul nostru, aşa cum s-a întâmplat şi în 2012. Somăm organizatorul să elimine orice alăturare a numelui Şuie Paparude cu acest eveniment printr-un comunicat public„, anunţă membrii trupei Şuie Paparude, pe pagina lor de Facebook.

Şi membrii trupei Timpuri Noi au anunţat că, deşi au fost menţionaţi pe afiş, organizatorii nu au discutat cu ei şi nu şi-au dat acordul pentru participarea la eveniment. De asemenea, membrii formaţiei Timpuri Noi spun că organizatorii au menţionat pentru a treia oară numele lor pe afiş fără acordul lor. „În atenţia fanilor formaţiei TIMPURI NOI şi a tuturor celor interesaţi: În perioada 19-22 septembrie este anunţat în parcul Tineretului festivalul Berii Germane, pe al cărui afiş se regăseşte şi formaţia noastră. Formaţia TIMPURI NOI nu a fost contactată şi implicit nu şi-a dat acordul pentru participarea la acest eveniment. Din ce am aflat până la aceasta oră, nici Mircea Baniciu (şi el trecut pe afiş şi în comunicatele de presă, nu a fost contactat). Este pentru a treia oară când se întâmplă ca acest organizator să pună pe afiş şi în comunicate trupa TIMPURI NOI fără acordul nostru. De asemenea, le atragem atenţia colegilor de la formaţiile Suie Paparude, Toulouse Lautrec şi Changing Skins asupra unui organizator neserios. La evenimentul trecut (14-16 iunie, Sala Polivalentă), organizatorul nu şi-a respectat termenele şi obligatiile financiare faţă de noi, motiv pentru care concertul nu a avut loc. Îl somăm pe organizatorul evenimentului, Bogdan Stroescu, ca în termen de 24 de ore să elimine orice alăturare a numelui formaţiei TIMPURI NOI cu acest eveniment„, anunţă membrii formaţiei Timpuri Noi, pe pagina lor de Facebook.

De asemenea, pe lângă faptul că au trecut pe afiş numele unor formaţii care nu au confirmat participarea la eveniment, organizatorii au mai făcut o greşeală. Astfel, dacă pe afiş apare ca invitat Mircea Baniciu, în comunicatul de presă este anunţat concertul lui Mircea Vintilă.

Update: Organizatorii au trimis, ca urmare a publicării articolului, un nou afiș, cu atiștii care vor fi, de fapt, prezenți la eveniment. Nu au mai rămas decât Fanfara Germană, Izolir Band, Changing Skins, Aquila, DJ Marius și Power Station.

Cookies