Mega-show de circ cu ocazia aniversării a 50 de ani de Circ Globus, în Parcul Tineretului

de:
24 mai 2012
2 Afișari
Mega-show de circ cu ocazia aniversării a 50 de ani de Circ Globus, în Parcul Tineretului

Show-ul se va derula pe patru scene paralele, la propriu, si timp de aproximativ doua ore se va face o radiografie in timp a tot ceea ce a insemnat Circul de Stat – 1954, Circul Globus – 1970 si nu in ultimul rand Circ & Variete Globus Bucuresti incepand cu 2009. Nu vor fi uitate nici succesele inregistrate de Circ & Variete Globus Bucuresti la Monte Carlo in 2002, 2007 si 2011. Acest mega-show este o incursiune in timp a celor mai reprezentative productii: de la Carnavalul de foc, Terra Maimutelor, Castelul de clestar, Secretele Elfilor si elfii contraataca, 4 U – Pentru tine sau D’ale Bibicilor lui Caragaiale si pana la Destinul Dacilor sau Zana Oglinjoara.

Amfitrionul acestui mega-show oferit la scena deschisa va fi cel care in urma cu 22 de ani a plecat in Franta si de curand a revenit acasa – actorul Bogdan Stanoevici. Regizorul Brindusa Novac a ales o distributie de zile mari readucandu-i in prim plan pe toti cei care au pus umarul la succesul Circ & Variete Globus Bucuresti: Jorge, Nicola, Carmen Trandafir, Oana Sarbu, baietii de la Animal X si cei de la RO-MANIA, Silviu Biris, Gabi Gheorghe, Cosmin Tudoran, Tamara Roman, Adriana Vlad, Maria Buza, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Liana Lungu, Magda Catone, Marius Bodochi, Ovidiu Popa, Gigi Ifrim, Razvan Oprea, Manuela Harabor, Anca Sigartau, Raluca Dinculescu, Bogdan Voda, Cosmin Sofron, Mihai Constantinescu, Eugen Cristea, Mihai Ciuca, Constantin Radoaca si DIRECTIA 5.

De la aceasta intalnire nu vor lipsi animalele artiste fara de care nu se poate concepe un adevarat show: pinguini, crocodili, iguane, pitoni, cai, ponei si o foca, care vor face deliciul celor mai mici si mai fideli spectatori.

Un spectacol dedicat artei circului care va include si numere din spectacolele circurilor « Aquatico Zopis » din Spania, « Aquatico Loredana Bellucci » din Italia, « Americano » din Serbia, care vor concura in acest an pentru « Leul de Aur », artisti ai Circ & Variete Globus si vedete cunoscute care au cantat si jucat de-a lungul timpului alaturi de noi.

Cookies