Mega scandal pe internet cu Cristi Mega și mașina lui parcată la un Mega Image de lângă București. Și-a lăsat bolidul pe locul destinat persoanelor cu dizabilități

17 ian. 2023
405 Afișari
Mega scandal pe internet cu Cristi Mega și mașina lui parcată la un Mega Image de lângă București. Și-a lăsat bolidul pe locul destinat persoanelor cu dizabilități
Mega scandal pe internet cu Cristi Mega și mașina lui parcată la un Mega Image de lângă București. Și-a lăsat bolidul pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. Sursa foto: Facebook/ Elizabeta Dumbraveanu

Cristi Mega, cunoscutul manelist, a fost surprins într-o seară, în urmă cu 4 luni, parcându-si mașina neregulamentar, în fața unui Mega Image de lângă București (Popești-Leordeni). Bărbatul a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, mașina fiindu-i fotografiată de o femeie care, ulterior, a postat-o pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Văzându-și mașina postată pe cunoscutul grup al șoferilor din București, Cristi Mega a contactat autoarea postării în privat, vorbindu-i frumos la început, cerându-și scuze pentru fapta sa și sugerându-i să șteargă postarea. Femeia nu s-a lăsat impresionată, nici de statutul bărbatului și nici de vorbele acestuia, spunându-i să suporte consecințele și că nu va șterge postarea.

În urma acestor vorbe, a pornit o serie de jigniri și amenințări între cei doi, stârnind și reacțiile celor de pe Facebook.

Conversația dintre cei doi a fost publicată recent (15 ianuarie 2023) de femeie pe același grup, indicând faptul că încă exista un conflict între ei.

Reacțiile fanilor lui Cristi Mega

Postarea conversației dintre Cristi Mega și femeia care l-a „prins” a avut sute de like-uri și comentarii, împărțite: cei care sunt imparțiali și cei care sunt fani ai manelistului.

Unii dintre cei care au comentat la postare au precizat faptul că nu țin partea nimănui și că amândoi au greșit, iar ceilalați sunt de partea bărbatului, aducând jigniri la adresa femeii.

Câteva dintre comentarii sună cam așa:

  • „La început omul ți-a vorbit MEGA frumos,însă,tu ai căutat ,,anturaj’’ cu el.Fie ca greșise ca era parcat pe acel loc cu dizabilități,asta nu te făcea pe tine cu ceva mai presus sa îl jignești asa.”
  • „Locurile pentru persoanele cu dizabilități sunt clar reglementate de lege și nu sunt prevazute excepții de genul „doar dacă vine șeful magazinului”. Din punctul ăsta de vedere, proprietarul mașinii a greșit.
    Tu ai greșit dintr-un singur motiv: nu ai rămas o doamnă.”
  • „Indiferent de genul muzical, omul a gresit si pe langa asta ti-a aratat ca este om, ti-a dat mesaj si ti-a vorbit frumos, ba chiar ti-a cerut scuze, si te-a rugat sa stergi poza..insa tu, abordarea ta, modul tau de a discuta, este mizerabil.”

Manelistul a lăsat chiar și un comentariu la postarea respectivă:

  • „La ora 3 dimineața, pentru timp de 10 minute cât mi-am cumpărat ceva, nu cred că doamna care a făcut poza avea nevoie de acel loc în contextul în care mai erau locuri pentru persoane cu handicap…Ori i-a plăcut mașina prea mult! În rest vă pup pe toți, să fiți sănătoși!”

Postarea poate fi văzută AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies