Mega Image se pregăteşte să ia locul Mic.ro

de:
03 feb. 2012
0 Afișari
Mega Image se pregăteşte să ia locul Mic.ro

Mega Image a deschis, pe 30 ianuarie, magazinul de proximitate cu numărul 10 din Bucureşti. Acum caută şi parteneri. Compania a publicat pe site un anunţ prin care invită persoanele interesate care vor să deţină un magazin Shop&Go, să aplice online.

„Poţi fi partenerul nostru: e o ocazie perfectă să ai afacerea ta, fără riscurile de a porni de la zero. Ai în spate întreaga experienţă Mega Image, la care adaugi experienţa ta comercială şi aptitudinile tale de antreprenor. Noi te susţinem, tu eşti propriul tău şef. Sună bine?”, este anunţul companiei.

Firma pune la dispoziţia viitorului partener spaţiul comercial utilat, stocul de marfă, plata chiriei şi a utilităţilor, logistica şi marketingul.

Partenerul va opera magazinul în numele Mega Image, împreună cu angajaţii lui şi va primi în fiecare lună, în funcţie de rezultatele magazinului, un venit.

Conceptul magazinelor Mega Image Shop&Go este acelaşi dezvoltat şi de omul de afaceri Dinu Patriciu prin reţeaua MIC.RO, deschisă în aprilie 2010. Mega Image este în căutare de spaţii comerciale cu suprafeţe cuprinse între 120 şi 200 metri pătraţi.

După francezii de la Carrefour, Mega Image este al doilea retailer care oferă franciza magazinelor de proximitate. Carrefour au realizat însă un parteneriat cu cei de la Angst.

Sursa: rtv.net

Cookies