Mega Image se extinde cu un proiect de 10 milioane euro lângă mall-ul Sun Plaza

de:
07 feb. 2013
0 Afișari
Mega Image se extinde cu un proiect de 10 milioane euro lângă mall-ul Sun Plaza

Mega Image va dezvolta pe terenul de 5.200 mp aflat la intersecţia dintre Şoseaua Ol­te­ni­ţei şi strada Niţu Vasile un proiect cu o suprafaţă construită de 14.000 mp, cu două etaje de parcare sub­terană, parter şi alte trei etaje (ultimul tehnic). Proiectul va cuprinde atât un supermarket Mega Image, cât şi o galerie co­mer­cială şi spaţii de birouri, în care ar putea fi relocat se­diul central al companiei, aflat în prezent într-un imo­bil de pe strada Siret (zona Griviţei), informează ZF. 

Valoarea in­vesti­ţiei totale în acest proiect ar putea depăşi 10 mil. euro, potrivit estimărilor ZF. Lucrările au fost înce­pu­te de către firma ACMS, deţinută tot de către familia Tănă­soiu, care intenţiona iniţial să construiască pe acest te­ren un turn de birouri cu o înălţime de 90 de metri şi 21 de etaje, pentru care obţinuse şi un plan urbanistic zonal (PUZ) în 2008.

Proiectul este dezvoltat pe un teren cumpărat de la familia Tănăsoiu, dezvoltatorul parcului de afaceri S-Park din Piaţa Presei.

Cookies