ARHIVA B365

Mega Image lansează un nou concept de magazin

Noul magazin AB Cool Food  va fi situat în Sectorul 1 al Capitalei, pe Bulevardul Ion Mihalache, Nr. 45, şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 180 metri pătrați, anunță reprezentanții lanțului de retail, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În noul magazin AB Cool Food, ce va fi deschis săptămâna viitoare, clienții vor găsi o gamă variată de produse congelate.

Reprezentanţii Mega Image spun că acesta este un proiect pilot şi, în funcţie de evoluţia vânzărilor, se va lua decizia extinderii. „Vom avea în principal produse congelate şi doar o pondere mică de produse non-food conexe, cum ar fi lingură pentru îngheţată”, a spus Mihaela Blaj, communication coordinator în cadrul Mega Image, citată de zf.ro.

La nivel național, retailer-ul belgian Mega Image controlează și operează circa 250 de supermarketuri Mega Image și magazine de proximitate Shop&Go, cele mai multe unități comerciale fiind situate în București.

În 2012, retailer-ul belgian Mega Image a înregistrat un profit de 3,5 ori mai mare față de anul anterior.

La finele lunii ianuarie, Mega Image a lansat pe piață primul concept store de la nivel local, magazin cu care a dat lovitura, în contextul în care magazinul are vânzări zilnice de circa 9 ori mai mari față de media celorlalte unități comerciale din rețea. Vezi aici: Cum arată primul Mega Image Concept Store: aici găsiți rambutan, mangustan și cotlet de cerb FOTO.

De asemenea, în prezent, Mega Image se extinde lângă mall-ul Sun Plaza, cu un proiect de 14.000 mp, în care retailer-ul va investi 10 milioane euro.

Citește și: Ce salarii au angajații Mega Image, cel mai mare lanț de supermarketuri din România


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button