Mega Image face angajări în Bucureşti. Ce posturi oferă

de:
17 ian. 2013
0 Afișari
Mega Image face angajări în Bucureşti. Ce posturi oferă

Mega Image angajează 30 de oameni la magazinul pe care-l va deschide în Otopeni, potrivit Economica.net. Angajatorii caută absolvenţi de facultate pentru postul de şef de departament, în timp ce pentru poziţia de casier sau de lucrător comercial caută persoane cu absolvit studii medii. Candidaţii care ţintesc postul de vânzător la Mega Image trebuie să aibă calificare în domeniu, potrivit anunţului de recrutare pe care-l puteţi consulta aici. 

Pentru toate aceste posturi angajatorii caută candidaţi dinamici, flexibili, responsabili şi care au mai lucrat în domeniu. Candidaţii interesaţi de unul dintre posturile ofertate pot trimite candidaturile până pe 11 februarie. Amănunte găsiţi aici.

De asemenea, lanţul Mega Image recrutează 50 de persoane care vor lucra la magazinele pe care le va deschide în Bucureşti şi în Ilfov. Angajatorii caută candidaţii potriviţi pentru următoarele posturi: casier, lucrător comercial, vânzător. Candidaţii interesaţi de un loc de muncă la Mega Image pot trimite aplicaţiile aici, până pe 7 februarie.

În plus, Mega Image recrutează cinci persoane care să lucreze ca loader expediţii în Capitală. Calificările necesare pentru acest post sunt studii medii, carnet de conducere categoria B, experienţă în logistică. Detalii aici.

Mega Image angajează şi un dispecer transport în Bucureşti. Calificările cerute pentru acest post sunt permis de conducere categoria B, studii medii, dispoziţia de a munci în tura de noapte şi la sfârşit de săptămână, cunoştinţe medii de limba engleză, bun comunicator, organizator şi coordonator, operarea suitei Microsoft Office. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post e dispus să lucreze în Popeşti Leordeni. Aplicanţii pot trimite aici CV-ul, până pe 31 ianuarie.

Mega Image angajează un electrician în Bucureşti. Calificările necesare pentru acest post sunt: studii medii de specialitate, experienţă într-o poziţie similară, autorizare ANRE pentru electrician instalaţii electrice de joasa tensiune, carnet de conducere categoria B, precum şi cunoştinţe de Office. Detalii, aici.

Cookies