ARHIVA B365

Mega Image deschide, săptămâna viitoare, un concept store de mari dimensiuni, la Piaţa Sudului

Noul magazin Mega Image, aflat în Piaţa Sudului, pe Şoseaua Ol­te­ni­ţei nr. 208, la intersecţie cu strada Niţu Vasile, este un concept store cu o suprafaţă totală de 14.000 mp. Retailer-ul belgian va inaugura noul concept store miercuri, 9 octombrie, potrivit panoului publicitar afişat în apropierea unităţii comerciale.

În prezent, pregătirile pentru magazin sunt pe ultima sută de metri. Cu cinci zile înainte de deschidere, muncitorii făceau ultimele retuşuri la exterior.

Terenul pe care Mega Image a construit acest magazin de mari dimensiuni măsoară 5.200 mp, iar suprafaţa totală construită a proiectului este de 14.000 mp. Proiectul este dezvoltat pe un teren cumpărat de la familia Tănăsoiu, dezvoltatorul parcului de afaceri S-Park din Piaţa Presei.

Noul concept store din Piaţa Sudului are două etaje de parcare sub­terană, parter şi alte trei etaje (ultimul tehnic). Proiectul va cuprinde atât un supermarket Mega Image, cât şi o galerie co­mer­cială şi spaţii de birouri, în care ar putea fi relocat se­diul central al companiei, aflat în prezent într-un imo­bil de pe strada Siret (zona Griviţei).

Investiţia retailer-ului belgian în acest proiect de mari dimensiuni ar putea depăşi 10 milioane euro, potrivit estimărilor ZF.

Lucrările au fost înce­pu­te de către firma ACMS, deţinută tot de către familia Tănă­soiu, care intenţiona iniţial să construiască pe acest te­ren un turn de birouri cu o înălţime de 90 de metri şi 21 de etaje, pentru care obţinuse şi un plan urbanistic zonal (PUZ) în 2008.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button