ARHIVA B365

Mega Image deschide mâine un nou concept de magazin. Ce produse se vând aici și cât costă

Cu o suprafață de 180 metri pătrați, noul magazin AB Cool Food, situat în Sectorul 1 al Capitalei, pe Bulevardul Ion Mihalache, Nr. 45, vine cu o gamă variată de produse congelate. Unitatea comercială este împărțită în mai multe raioane: aperitive, pizza, legume, fructe, pește, ready meal, înghețată, torturi, promoții și produse bio – raion cu care Mega Image marchează o a doua mare premieră în retail-ul modern, potrivit brandprivat.ro.

Plan magazin AB Cool Food

Click pe imagine pentru mărire

În primul catalog de prezentare, dedicat inaugurării magazinului, sunt prezente câteva dintre produsele pe care clienții le vor găsi în AB Cool Food, accentul fiind pus în special pe mâncăruri exotice. B365.ro vă prezintă lista produselor care se vor regăsi în noul magazin AB Cool Food, precum și prețurile acestora.

  • Mix Yakitori (frigărui de pui marinate cu sos de soia, sos de curry galben și sos de chilli) 180 g – 16,99 lei
  • Pizza Kebab cu pui rotisat 400 g – 14,99 lei
  • Bulgur cu chiftele de vită (chifteluțe de vită cu grâu măcinat) 300 g – 13,99 lei
  • Paella (amestec aromat de orez și diferite tipuri de carne) 1kg – 29,99 lei
  • Scoici Saint Jacques în sos de ciuperci și Emmental 220 g – 22,99 lei
  • Cozi de homar 490 g – 249,99 lei
  • Pui Tikka Masala 450 g – 17,99 lei
  • Tartă cu zmeură 470 g – 54,99 lei

 

Tot în noul catalog sunt prezentate 10 avantaje ale alimentelor și preparatelor culinare congelate. Potrivit informațiilor furnizate în catalog, printre cele mai importante atu-uri ale produselor congelate se numără:

– prospețimea – congelarea este o metodă naturală de conservare a alimentelor; produsele congelate își păstrează prospețimea, aromele, textura și calitățile nutritive, dat fiind faptul că legumele și fructele sunt înghețate la puțin timp de la recoltare, iar peștele este congelat direct pe vapor, la puțin timp de la prinderea sa, în timp ce peștele proaspăt petrece uneori până la 14 zile de-a lungul lanțului care duce la consumator;

– avantajul financiar – produsele congelate nu depind de sezon și au prețuri constante; transportul alimentelor proaspete cu avionul este mai costisitor decât al celor congelate cu vaporul, aspect care se reflectă în prețul de la raft;

– depozitare și durată de viață mai mare – produsele congelate sunt ușor de păstrat și au un termen de valabilitate mult mai mare.

AB Cool Food este deschis de luni până sâmbătă, între orele 8.00 – 22.00, și duminică, de la 8.00 la 20.00.

Catalogul la dimensiune maximă poate fi văzut dând click pe pagina 1, pagina 2, pagina 3 și pagina 4.

Reprezentanţii Mega Image spun că acesta este un proiect pilot şi, în funcţie de evoluţia vânzărilor, se va lua decizia extinderii. „Vom avea în principal produse congelate şi doar o pondere mică de produse non-food conexe, cum ar fi lingură pentru îngheţată”, a declarat anterior Mihaela Blaj, communication coordinator în cadrul Mega Image.

La nivel național, retailer-ul belgian Mega Image controlează și operează circa 250 de supermarketuri Mega Image și magazine de proximitate Shop&Go, cele mai multe unități comerciale fiind situate în București.

În 2012, retailer-ul belgian Mega Image a înregistrat un profit de 3,5 ori mai mare față de anul anterior.

La finele lunii ianuarie, Mega Image a lansat pe piață primul concept store de la nivel local, magazin cu care a dat lovitura, în contextul în care magazinul avea încă din prima lună vânzări zilnice de circa 9 ori mai mari față de media celorlalte unități comerciale din rețea. Vezi aici: Cum arată primul Mega Image Concept Store: aici găsiți rambutan, mangustan și cotlet de cerb FOTO.

De asemenea, în prezent, Mega Image se extinde lângă mall-ul Sun Plaza, cu un proiect de 14.000 mp, în care retailer-ul va investi 10 milioane euro.

Citește și: Ce salarii au angajații Mega Image, cel mai mare lanț de supermarketuri din România


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button