BAZAR

Mega Image construiește două noi supermarket-uri, în Bucureşti

Unul dintre noile supermarket-uri Mega Image va fi construit pe Bd. Dimitrie Pompeiu nr.6-8 din Sectorul 2. Potrivit Planului Urbanistic de Detaliu (PUD), aprobat de Consiliul Local Sector 2, spaţiul comercial al Mega Image va fi dispus pe un singur nivel la parter, aici urmând să fie amenajată şi o parcare. 

„Imobilul este situat în intravilanul municipiului Bucureşti şi este format din teren liber de construcţii în suprafaţă de 4.269 mp, reprezentând două loturi – unul în suprafaţă de 3.531 mp, celălalt în suprafaţă de 738 mp. Se avizează edificarea unui spaţiun comercial Mega Image, având regim de înălţime parter, precum şi amenajarea unei parcări”, se menţionează în PUD-ul aprobat de Consiliul Local Sector 2. 

Un alt supermarket Mega Image urmează să fie construit tot în Sectorul 2, pe Bd. Basarabia nr.101. Aici, magazinul va fi organizat pe un regim de înălţime parter plus un etaj şi o parcare alături. Imobilul pe care va fi construit noul Mega Image este format din teren liber de construcţii în suprafaţă de 3.592 mp, conform PUD-ului votat de Consiliul Local Sector 2. 

Mega Image închide luna septembrie 2013 cu cinci magazine nou deschise, 3 Mega Image, un Shop&Go şi un magazin AB Cool Food, inaugurat miercuri, în Bucureşti, după ce vinerea trecută a mai deschis un nou magazin şi pe Strada Împăratul Traian, nr. 32, din Sectorul 4 al Capitalei. Mega Image Împăratul Traian, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 452 mp şi trei case de marcat. Noul Mega Image pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie variată de produse, de la produse de panificaţie proaspăt coapte în magazin, rotiserie, bar de salate, dar şi produse marcă proprie 365, Gusturi Româneşti, Delhaize sau Care.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 252 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (151), Shop&Go (100) şi AB Cool Food (1). 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button