ARHIVA B365

Mega Image a închis trei magazine din Capitală, din clădiri cu risc seismic ridicat

După intrarea în vigoare a noilor prevederi privind clădirile cu risc seismic ridicat, lanțul de supermarketuri Mega Image a închis trei magazine din București și a deschis alte patru unități, rețeaua națională ajungâng  la 457 de locații, informează Mediafax.

Decizia ca cele trei unități să fie închise a a venit în urma prevederilor legale cu privire la clădirile cu bulină roșie, dar și ca rezultat al evaluării de către autorități a spațiilor în care fucnționează magazinele Mega Image.

Cele trei unităţi închise sunt Mega Image Mărăşeşti – situat pe Bd. Mărăşeşti nr. 4, sector 4, Shop&Go Covaci 14 – situat pe Str. Covaci nr.14, sector 3, precum şi Shop&Go Griviţei 238 – situat pe Calea Griviţei, nr. 238, sector 1.

„Am luat această decizie ca urmare a noilor prevederi legale prin care sunt luate măsuri de urgenţă pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor. (…) Până la momentul noilor prevederi legale, magazinele au funcţionat în conformitate cu toate prevederile legale în vigoare şi au deţinut toate autorizaţiile legale necesare desfăşurării activităţii”, a declarat vicepreşedintele pentru marketing al Mega Image, Adrian Nicolaescu.

Conducerea lanțului de magazine Mega Image a precizat într-un comunicat luni că a deschis patru noi magazine, două în București și două în Ilfov.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button