Mega Image a deschis magazinul cu numărul 100 la Pod Băneasa

de:
02 nov. 2011
10 afișări
Mega Image a deschis magazinul cu numărul 100 la Pod Băneasa

Cel de-al 100-lea magazin al reţelei se află la Pod Baneasa pe Bd. Alexandru Șerbănescu nr 60-64 din Sectorul 1. Această unitate are o suprafaţă de vânzare de 776 metri pătraţi.

Mega Image şi-a extins agresiv, în ultima vreme, reţeaua de supermarketuri ajungând la un număr total de 100 magazine, sub brand-urile Mega Image si Shop&Go. „Astăzi am inaugurat magazinul cu numărul 100 şi suntem mândri să fim tot mai aproape de clienţii noştri. Vom continua să inovăm şi să ne extindem”, a declarat Xavier Piesvaux, directorul general al Mega Image România, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cu 29 de noi unităţi comerciale, incluzând Pod Băneasa, deschise în acest an, retailer-ul devine astfel cel mai mare lanţ de supermarketuri din România. Majoritatea supermarketurilor din reţeaua Mega Image, 75 de magazine, sunt localizate în Bucureşti.

Lansat în 1995, lanţul belgian de supermarketuri şi-a intensificat expansiunea în ultima perioadă pe piaţa modernă de retail, dublându-şi numărul de magazine şi ajungand, în doi ani, de la 51 la 100 de magazine.

Mega Image va continua planurile de expansiune şi în acest an, urmând să mai deschidă patru noi locaţii. Compania a decis să se extindă şi în ţară, prin deschiderea unor unităţi în noi localităţi precum Brasov, Piteşti, Târgovişte, dar şi în comunele din aproprierea Bucureştiului. În luna octombrie, retailer-ul francez a inaugurat cinci noi magazine, patru dintre ele fiind situate în Bucureşti şi una în Domneşti.

Cookies