Mega Image a dat lovitura cu Concept Store-ul: câți bani face magazinul, pe zi

de:
05 mart. 2013
1 Afișari
Mega Image a dat lovitura cu Concept Store-ul: câți bani face magazinul, pe zi

Pe 30 ianuarie, Mega Image a inaugurat primul concept store din cadrul reţelei. Situată în Piaţa Gemeni, noua unitate comercială, destinată food shopping-ului, a fost construită pentru testarea noilor concepte, care vor fi aplicate apoi și în celelalte magazine, dacă vor avea succes la public. Cum vânzările magazinului sunt foarte ridicate, rezultă că acest concept store a fost foarte bine primit de publicul bucureştean.

Potrivit unor surse din cadrul companiei, vânzările magazinului se ridică la circa 300.000 lei zilnic, de peste 9 ori mai mari faţă de media veniturilor zilnice înregistrate de magazinele Mega Image în 2011, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe. La această sumă se adaugă încasările raionului de peşte, care se ridică la aproximativ 70.000 lei pe zi. Aceste sume nu includ şi vânzările celorlalte opt magazine de tip store in store, care se regăsesc în incinta Mega Image Piaţa Gemeni.

Conform aceleiaşi surse, pentru a face faţă vânzărilor mari, compania a aprobat creşterea numărului de angajaţi din această unitate comercială, la peste 100 de persoane.

Primul Concept Store Mega Image se deosebește de toate celelalte unități din cadrul rețelei prin sortimentația extrem de variată pe care o pune la dispoziția clienților, de la alimentele de bază, inclusiv cele sub mărcile proprii ale retailer-ului (Gusturi Româneşti, 365, Delhaize), la produse culinare exclusiviste. Retailer-ul belgian vrea să atragă aici cât mai mulți gurmet, din toate colțurile Capitalei, care vor să se delecteze cu carne de vânat, preparate culinare asiatice sau arăbești ori cu brânzeturi sau mezeluri franțuzești, mai puțin cunoscute publicului. Tot în acest magazin puteți găsi produse de brutărie și patiserie franțuzești, fructe exotice (rambutan, kumquats, mangustan, carambole, fructul pasiunii, kiwano, pitaya, kaki, fructe de cactus, pepino, tamarindo, grandilas, litchee, banane baby), legume speciale (roşii marmande, cartofi vitelotte, roşii kumato, roșii Coeur de Boeuf) sau vinuri de colecție.

Aceste produse nu sunt însă la îndemâna oricui. Pentru a adăuga în coș fructe exotice, legume speciale sau vinuri de colecție trebuie să vă puneți deoparte câteva sute de lei. De exemplu, pitaya se vinde cu 59,99 lei bucata, cireșele costă 199,99 lei kilogramul, 1 kg de fructul pasiunii se vinde cu 79,99 lei, fructele de rambutan și mangustan se vând la prețul promoțional de 69,99 lei/kg, un kg de curmale costă 59,99 lei, bananele baby au prețul de 55,99 lei/kg, kiwano și pepino se vând cu 15,99 lei bucata, cotletul de cerb costă 265,99 lei/kg, 1 kg de cotlet de mistreț se vinde cu 125,81 lei, fileul de struț african cu condimente are prețul de 98,99 lei/kg, iar 1 kg de fudulii de rățoi costă 69,99 lei/kg. Aceste preţuri erau afişate la inaugurarea concept store-ului.

Concept Store-ul Mega Image reuneşte în aceeaşi locaţie şi o serie de brand-uri precum Fru Fru, La Strada (îngheţată), Al Melook (produse orientale), Dopo Poco (pizza), Chateau Blanc (brutărie franţuzească), Livada cu ceai (ceai şi cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) şi Chocolat (biscuiţi şi macarons).

Situat pe strada Vasile Lascăr nr. 108-116, vizavi de Piaţa Gemeni, primul concept store Mega Image are o suprafaţă de 1.600 metri pătraţi şi o parcare subterană cu o capacitate de 100 de locuri. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 8.00 – 23.00, și duminica, în intervalul orar 8.00 – 22.00.

Vezi aici: Cum arată primul Mega Image Concept Store: aici găsiți rambutan, mangustan și cotlet de cerb

Cookies