BAZAR

Medicul lui Dan Bittman: „Nu era nevoie de operaţie. Se putea trata cu un medicament de 5 lei”

Neurologul Constantin Popa i-a redat vocea lui Dan Bittman, în două săptămâni, cu un tratament ce nu se găseşte în tratate.

Leacul, un medicament banal de 5-10 lei, nu se administrează în mod normal pentru problema artistului, de natură neurologică, ci pentru o boală imunologică- miastenia gravis-slăbiciune musculară.

„E o terapie originală, care nu se aplică în mod obişnuit în acest caz. Dan Bittman vorbea, dar nu putea să urce. Tocmai pentru că medicamentul nu avea indicaţie terapeutică pentru această afecţiune, a fost nevoie de acordul scris al artistului. După o perioadă de probă de două săptămâni, reţeta s-a dovedit de succes. Medicamentul trebuie luat de câteva ori pe zi şi nu are efecte adverse. Dacă nervul se reface complet, nu va mai trebui să ia pastile. Vom vedea în 6-8 luni. În caz contrar, va trebui să-l ia toată viaţa, cu riscul ca în timp să nu-şi mai facă efectul”, a declarat neurologul Constantin Popa pentru evz.

Dan Bittman a declarat recent că se recuperează greu şi nu e cazul, deocamdată, să vorbim de concerte. „Problemele mele de sănătate sunt mai importante decât banii. Nu am ce să vă spun de concerte. Nu ştiu nimic! Nu e cazul să vorbim de concerte. Când mă voi simţi mai bine, cu siguranţă voi anunţa”, a precizat solistul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button