Medicul Alina Tănase este noul manager al Institutului Clinic Fundeni

de:
13 aug. 2019
0 Afișari
Medicul Alina Tănase este noul manager al Institutului Clinic Fundeni

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a semnat, luni, ordinul de numire a medicului Alina Tănase în postul de manager interimar al Institutului Clinic Fundeni, pentru o perioadă de 6 luni, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

Alina Tănase o va înlocui pe Carmen Orban, al cărei mandat va expira la data de 16 august, se mai arată în informarea Ministerului Sănătății.

Potrivit aceleiași surse, ordinul este semnat pentru 6 luni.

Într-un comunicat de presă remis de către reprezentanții Institutului Clinic Fundeni se precizează că dr. Carmen Orban doreşte să dezvolte un proiect de eficientizare a serviciilor medicale în domeniul privat, aplicând „concepte moderne” menite să vină în sprijinul pacienţilor. „Mult sau puţin, timpul petrecut aici, la Fundeni, a reprezentat pentru mine o parte asumată a destinului şi a carierei profesionale pe care sper să le fi dăruit pacienţilor, dar şi celor ce formează acel tot integrat în salvarea de vieţi şi anume marea familie medicală a Institutului Clinic Fundeni” , a declarat dr. Carmen Orban, prin intermediul comunicatului de presă.

Cookies