Medicover deschide un nou centru medical în Capitală

de:
27 sept. 2011
3 afișări
Medicover deschide un nou centru medical în Capitală

Noua unitate medicală se află pe strada Doctor Grozovici din Sectorul 2 al Capitalei şi oferă servicii medicale precum cele din sfera cardiologiei, dermatologiei, endocrinologiei, medicinei interne, psihiatriei, urologiei, ostreticii şi ginecologiei, ortopediei, potrivit Wall-Street.ro.

Compania va mai deschide, până la finele acestui an, şi un spital de 50 de paturi, în nordul Bucureştiului. Investiţia în această unitate va fi de 20 de milioane de euro, excluzând cheltuielile curente, conform declaraţiilor făcute anterior de reprezentanţii Medicover.

Furnizorul de servicii medicale private mai are în portofoliu, din 2010, şi un teren în zona Pipera, unde va fi construit un alt spital, cu 150-200 de paturi.

În prezent, în Capitală, reţeaua Medicover are în România patru clinici în Capitală şi câte una în Cluj-Napoca, Constanţa, Focşani, Iaşi, Ploieşti, Timişoara şi Braşov. De asemenea, furnizorul suedez de servicii medicale private operează şi reţeaua de 13 laboratoare de analize medicale Synevo de la nivel naţional.

Cookies