Medicii îi dau slabe șanse de supraviețuire artistului Gabriel Cotabiță. Anunțul făcut de familie

de:
16 mai 2015
2 Afișari
Medicii îi dau slabe șanse de supraviețuire artistului Gabriel Cotabiță. Anunțul făcut de familie

Sâmbătă, familia artistului participă la o slujbă ţinută special pentru Cotabiţă. Au trecut opt zile de cand Gabriel Cotabita este tinut in viata numai de aparate. Pentru ca medicii nu ii dau artistului mari sanse de supravietuire, cele trei fiice au dorit ca un preot sa il impartaseasca pe tatal lor, care s-au putea stinge oricand, scrie romaniatv.net.

Vineri după-amiaza, fiica artistului Gabriel Cotabiță a postat un mesaj pe pagina de Facebook pentru fanii tatălui său.

„Mesajul acesta vine ca urmare a speculațiilor din ultimele zile și se adresează exclusiv fanilor, prietenilor și persoanelor dragi tatei care se îngrijorează.

Medicii care se ocupă în aceste momente delicate de tatăl nostru împreună cu noi toate reprezentăm o echipă. O echipă care este alături de el trup si suflet și care se ocupă constant de ameliorarea stării în care se află.

Vă asigurăm că beneficiați de transparență în comunicarea evoluției stării de sănătate a tatălui nostru. Însă vă reamintim că atunci când va fi cazul de noi declarații oficiale, ele vor fi făcute de către singurele persoane abilitate: reprezentanții Spitalului Floreasca, cu acordul nostru.

Mulțumim celor care au înțeles și respectă în continuare dorința noastră de a gestiona situația curentă cu discreție, răbdare și în mod special cu o viziune pozitivă asupra prezentului și viitorului omului și artistului Gabriel Cotabiță”, a scris Aela Cotabiţă pe pagina de Facebook.

În urmă cu o săptămână Gabriel Cotabita a suferitr in timp ce se afla la sala de forta, iar echipajul SMURD ajuns in patru minute la fata locului, l-a resuscitat pe artist timp de patru minute. Mai apoi, el a fost dus la spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost stabilizat. In urma unor investigatii amanuntite, doctorii au dat familiei o veste teribila.

„Pacientul se afla internat in momentul de fata in Sectia de Terapie Intensiva fiind in status post stop cardio-respirator resuscitat si necesitand masuri specifice de terapie intensiva, inclusiv ventilatie mecanica. Starea pacientului este grava, dar stabila;

Investigatiile complexe de la internare pana la momentul de fata indica drept cauza cea mai probabila a stopului cardio-respirator o tulburare severa de ritm cardiac (produs in contextul unor afectiuni cardio-vasculare pre-existente), fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonara si accidentul vascular cerebral;

Pacientul se afla sub ingrijirea unei echipe multidisciplinare complexe care il evalueaza permanent, in functie de starea pacientului urmand sa se ia in discutie alte eventuale investigatii. Precizam inca o data faptul ca starea pacientului este stabila”, se arată într-un comunicat oficial de la Spitalul Floreasca.

Ultimul RMN facut de Cotabita a fost analizat si de catre cel mai cunoscut neurochirug, Vlad Ciurea, cel care nu crede prea mult in sansele de supravietuire ale artistului.

Cookies