Medici renumiţi de la Spitalul Anadolu din Turcia,la Bucureşti, pentru a oferi consultanţă românilor

de:
21 mai 2014
0 Afișari
Medici renumiţi de la Spitalul Anadolu din Turcia,la Bucureşti, pentru a oferi consultanţă românilor

O comisie de medici, din care fac parte Profesorul Fatih Agalar (chirurgie gastrointestinală), Profesorul Altan Kir (chirurgie toracică) şi Profesorul Nazim Serdar Turhal (oncologie medicală) de la Spitalul Anadolu din Turcia, vor fi la Bucureşti vineri, 23 mai pentru a acorda pacienţilor români, anunţă zf.ro.

Echipa de medici abordează multidisciplinar pacienţii pentru chirurgia gastrointestinală (mai exact afecţiuni precum tumorile de intestin subţire şi intestin gros, stomac, colon) precum şi pacienţii pentru chirurgia toracică privind tumorile pulmonare şi alte afecţiuni ale plămânilor.

Profesorul Fatih Agalar este specializat în realizarea intervenţiilor laparoscopice minim invazive, chirurgie robotică, chirurgie a sistemului gastrointestinal, chirurgie a sânului sau reconstrucţia complexă a peretului abdominal. A susţinut peste 200 de prezentări naţionale sau internaţionale şi este membru în mai multe asociaţii de profil, precum Asociaţia Chirurgilor din Turcia sau Societatea Afecţiunilor de Colon din Turcia.

Profesorul Altan Kir este specializat în chirurgie toracică, inclusiv chirurgia toracică pediatrică. Medicul Nazim Serdar Turhal este specializat în oncologie medicală şi este profesor în cadrul Universităţii de Medicină Marmara.

Spitalul Anadolu din Istanbul (Turcia) a tratat anul trecut peste 2.000 de pacienţi români, 60% dintre aceştia pentru afecţiuni oncologice. În ultimii cinci ani, numărul total al pacienţilor români a crescut, în medie, cu 47%.

Întâlnirea de vineri este intermediată de către firma de consultanţă medicală Vipmed, care continuă programul de visiting doctors, connectând astfel pacienţii cu profesionişti renumiţi pe plan internaţional.

Înregistrarea telefonică este obligatorie iar traducerea în limba română va fi asigurată. Pentru relaţii suplimentare, programări sau înregistrări la seminarii consultaţi Vipmed, la numerele de telefon 0732.056.272 şi 0732.056.273.

Cookies