FIT CITY

Medic de la Spitalul Pantelimon: Fosta şefă ATI strânge semnături împotriva mea, sunt hărţuită

Deşi este suspendată (Laura Constantinescu), strânge semnături împotriva mea de la diverşi colegi, îi îndeamnă să fie împotriva mea şi încearcă să facă o situaţie tensionată pe secţia de terapie, ei nu vorbesc cu mine. Noul şef de la ATI s-a dat de partea ei. Ei, în loc să se ocupe de pacienţi, se ocupă de strângerea de semnături împotriva mea. Deşi Corpul de Control a stabilit să fie convocată o comisie de etică şi disciplină, spitalul nu a pus în aplicare raportul până acum. De curând, Laura Constantinescu a ameninţat o asistentă, i-a spus „ce ai făcut, te-ai dat cu inamicul?” Cu mine nu are voie să vorbească nimeni, ea induce o atmosferă tensionată, vrea să revină înapoi. Sunt hărţuită, nimeni nu vorbeşte cu mine, chirurgi care erau prieteni cu mine se întorc cu spatele la mine spunând că eu îi înregistrez la orice pas, dar eu nu am făcut niciun fel de înregistrare„, a explicat Elena Voicu pentru Mediafax.

Medicul este susţinut de Camelia Roiu, medicul de la Spitalul de Arşi care a înregistrat imaginile cu pacientul pe rănile căruia erau larve, ulterior fiind deschisă şi o anchetă.

Elena Voicu de la Spitalul Pantelimon este hărţuită, intimidată, împiedicată să-şi facă meseria. Acelaşi lucru s-ar fi întâmplat cu mine dacă acum eram în spital şi nu în concediu. Daca ne vor elimina pe cei care spunem adevărul şi ne pasă nu vom mai avea nici o şansă la vindecare. Domnule ministru, treziti-va!!! Sper că ştiţi ca vi se pregăteşte debarcarea, exact de către cei pe care nu aţi vrut să-i deranjaţi„, a scris Camelia Roiu pe pagia sa de Facebook.

Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii a realizat o anchetă privind situaţia de la Spitalul „Sf. Pantelimon” Bucureşti, constatând că „nu au fost inventariate niciodată stocurile de medicamente şi materiale sanitare din cadrul programului AP-ATI”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Echipa ministerului a inventariat medicamentele şi le-a comparat cu soldurile din documente. „Astfel, au fost consemnate plusuri în gestiune în 18 cazuri cu valoare de aproape 22.000 lei şi minusuri în două cazuri cu valoare de peste 400 de lei”, se mai precizează în sursa citată.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button