ARHIVA B365

Media Casa Press, societate deținută de familia Voiculescu, în faliment

Tribunalul Bucureşti a decis intrarea în faliment a societăţii Media Casa Press, deţinută de familia Voiculescu, potrivit paginademedia.ro. Media Casa Press avea ca obiectiv principal de activitate, editarea unor publicații din trustul Intact Media Group, precum Fin.ro, Fin.Ro Magazin și revista Felicia.

Până în anul 2011, societatea era administrată de Gabriela Firea.

La cererea creditorilor Tomuleț Radu Bogdan şi Popescu Marius, Tribunalul Bucureşti a dispus, pe 7 februarie 2014, „Începerea procedurii falimentului debitoarei SC MEDIA CASA PRESS SRL Bucureşti şi a numit în calitate de lichidator judiciar pe Suma Insolvency IPURL cu un onorariu provizoriu de 3.000 de lei”, se arată în decizia Tribunalului București.

Sentința poate fi atacată cu apel la Tribunalul București în termen de 30 de zile de la comunicarea deciziei.

Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este 24 martie 2014, tabelul preliminar al creanţelor urmând să fie afişat pe 3 aprilie 2014. Termenul pentru definitivarea tabelului creanţelor este 18 aprilie 2014, iar prima Adunare a creditorilor se va desfăşura la 8 aprilie 2014, se mai precizează în decizia instanței.

Săptămâna Financiară SRL, o altă societate din grupul de media al familiei Voiculescu, a intrat în faliment, în luna mai a anului 2012, în timp ce Editura Intact, care editează Jurnalul Național, se află în insolvență.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button