BAZAR

Meciurile EURO 2020 de la București. Ce partide se joacă pe Arena Națională

Meciurile EURO 2020 de la București se desfășoară în perioada 13 – 28 iunie 2021. B365 îți spune ce partide se joacă pe Arena Națională.

Meciurile EURO 2020 de la București s-ar putea disputa cu spectatori. Autorităţile române au acceptat de principiu propunerea Structurii Locale de Organizare de a permite accesul spectatorilor în tribune. Astfel, în proporţie de 25% din capacitatea totală a Arenei Naţionale, EURO 2020 s-ar putea disputa cu fani în tribune în Capitală.

Capitala va fi gazdă, conform UEFA, pentru 4 confruntări de la turneul final: trei meciuri din Grupa C și un meci din optimile de finală.

Meciurile EURO 2020 de la București:

  • 13 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, pe Arena Națională
  • 17 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, pe Arena Națională
  • 21 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, pe Arena Națională
  • 28 iunie, un meci din optimile de finală, pe Arena Națională

Primul meci care se va disputa la București va fi duminică, pe 13 iunie, la doar două zile după startul Euro 2020. Austria va juca cu Macedonia de Nord. Meciul urmează să aibă loc de la ora 18.00.

Pe 17 iunie va veni rândul Ucrainei să evolueze la București, cu Macedonia de Nord. Partida e programată la ora 15:00.

Ultimul meci din faza grupelor care se va disputa la București va fi pe 21 iunie, între Ucraina și Austria, de la ora 18:00.

Dacă faza grupelor nu promite meciuri cu adversari de calibru pe Național Arena, în schimb în optimi am putea vedea doi granzi din fotbalul european.

Bucureștiul a primit a șasea optime de finală. În aceasta  se va întâlni locul 1 din grupa F cu locul 3 din grupa A, B sau C. Din Grupa F fac parte Portugalia, Franța și Germania, iar cel puțin una dintre acestea ar putea evolua la București în optimi.

Meciul va avea loc pe 28 iunie, de la ora 21:00.

Fără FANZONE la EURO 2021?

Planurile EURO 2020, când pandemia nu anulase evenimentul de anul trecut pentru 2021, prevedeau o  zonă dedicată fanilor în Capitală.

Meciurile EURO 2020 de la București

Aceasta urma să fie deschisă publicului în fiecare zi, timp de o lună, în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020. Ea trebuie să fie amplasată în Piaţa Constituţiei, în faţa Palatului Parlamentului şi pe Bulevardului Unirii (tronsonul cu fântâni, cuprins între Piaţa Unirii şi Piaţa Constituţiei).


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button