ARHIVA B365

STEAUA VS VIITORUL, LIVE LA TV DUMINICĂ. Antena 1 nu mai transmite meciurile. Cine le-a preluat

STEAUA VS VIITORUL, LIVE LA TV Televiziunea publică va difuza primul meci din Liga I duminică, 30 august 2015, potrivit reportervirtual.ro.

„Începând cu etapa a 9-a din sezonul 2015 – 2016 al Ligii I, microbiştii şi suporterii din ţară şi din străinătate vor putea viziona în fiecare săptămână, în condiţii excelente, la TVR şi TVR HD, posturi prezente în toate reţelele de distribuţie (atât prin cablu, cât şi prin satelit), cel puţin un meci din această competiţie.

ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor TV al Ligii I, a ajuns în cursul acestei săptămâni la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din Liga I.

STEAUA VS VIITORUL, LIVE LA TV

.ISB continuă astfel politica de susţinere şi promovare a fenomenului fotbalistic din România. „Practic, din acest moment, Liga I ajunge în toate casele românilor şi nu oricum, ci la calitate HD”, a declarat un oficial al ISB .

Semnarea acestui contract vine ca o încununare a eforturilor ISB de a oferi posibilitatea oricărui iubitor al fotbalului, indiferent în care colţ al ţării sau al lumii s-ar afla, de a avea acces la principala competiţie fotbalistică a României.

Precizăm pe această cale că ISB a încetat raporturile contractuale cu Antena 1 pentru difuzarea unor meciuri din Liga I”, se arată în comunicatul Televiziunii Române.

STEAUA VS VIITORUL, LIVE LA TV Duminică, de la ora 21:00, TVR va transmite primul meci din Liga I, care se va juca pe Arena Națională, între Steaua și liderul actual al clasamentului, Viitorul, mai arată sursa citată.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button