STEAUA – BASEL 1-1. Steaua egalează spre finalul meciului

de:
22 oct. 2013
0 Afișari
STEAUA - BASEL  1-1. Steaua egalează spre finalul meciului

Update. Steaua a egalat în minutul 88. Centrare perfectă a lui Adi Popa, tatu reia în plasă din 8-9 metri! 

Elveţienii au deschis scorul în minutul 48. Latovlevici a greşit grav, pierzând în faţa lui Marcelo Diaz, care a înscris cu o boltă superbă.

La începutul reprizei a doua,  Reghecampf a efectuat prima schimbare, trimiţându-l în joc pe Kapetanos, în locul lui Piovaccari.

Suporterii echipei din Ghencea nu s-au mai inghesuit sa cumpere bilete asa cum o faceau la partidele din Europa League. Motivele sunt legate direct de pretul piperat al tichetelor, dar si rezultatele dezamagitoare ale favoritilor in aceasta competitie. In plus, Laurentiu Reghecampf si elevii sai s-au multumit sa priveasca la televizor sau pe DVD-uri adversarul elvetian deoarece, potrivit prosport.ro, antrenorul stelist nu a fost multumit de informatiile pe care le-a primit de la MM Stoica inaintea meciurilor cu Schalke si Chelsea, drept care militarii nu i-au spionat pe cei de la FC Basel de la fata locului.

STEAUA – FC BASEL -Echipele de start

STEAUA: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Piovaccari. Rezerve: Niţă, Chipciu, L. Filip, Prepeliţă, Tatu, Varela, Kapetanos. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Basel: Sommer – Voser, Schar, Ivanov, Safari – Diaz, Serey Die, F. Frei – Salah, Streller, Stocker. Rezerve: Vailati, Ajeti, Sauro, Delgado, Elneny, Xhaka, Sio.

Cookies