ARHIVA B365

MECIUL DINAMO-STEAUA. 200 de poliţişti, mobilizaţi să asigure ordinea publică şi siguranţa rutieră

MECIUL DINAMO-STEAUA.  Polițiștii vor acționa atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

În acest sens, polițiștii vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genți sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

MECIUL DINAMO-STEAUA.   Totodată, Poliția Capitalei va accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

Polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

MECIUL DINAMO-STEAUA.  Pentru asigurarea desfășurării în deplină siguranță a manifestării sportive, precum și pentru evitarea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, Poliția Capitalei  recomandă: manifestați răbdare și evitați implicarea în conflicte de orice natură; respectați indicațiile forțelor de ordine și ale polițiștilor care dirijează traficul rutier; nu consumați băuturi alcoolice dacă intenționați să conduceți autovehicule; adoptați un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți participanți la trafic. Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, nu ezitați să solicitați sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliție ori să apelați numărul unic de urgență 112.

CITEŞTE ŞI MECI DINAMO – STEAUA. Restricţii de circulaţie pe arterele din jurul Stadionului Dinamo

MECI DINAMO – STEAUA. Steaua va juca în Ştefan cel Mare cu Dinamo pentru a doua oară în ultimele 4 zile. Duminică, de la 20:30, cele două mari rivale se întâlnesc în prima etapă a play-off-ului Ligii 1, după ce joi au terminat la egalitate, 0-0, în turul semifinalelor Cupei României.

MECI DINAMO – STEAUA. Dinamo – Steaua va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXTpe www.digisport.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button