ȘTIRI

Meciul de HANDBAL ROMÂNIA-NORVEGIA: Gabriela Szucs va juca cu fractură de piramidă nazală

ROMÂNIA – NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL:  Pentru prima dată în echipa României, după ce a jucat pentru Ungaria pînă acum, Gabriella Szucs se simte extraordinar în tricoul roşu, galben şi albastru. În partida cu Brazilia a suferit o fractură de piramidă nazală.

ROMÂNIA – NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL:   Au fost dureri, dar a strîns din dinţi şi a ales să joace şi contra Danemarcei. „Sufletul şi inima mi-au spus să joc. Am simţit că echipa are nevoie de mine. Am vrut să-mi ajut echipa. Şi mă bucur mult că am putut”, spune Gabi pentru gsp.ro. 

ROMÂNIA – NORVEGIA, MECI ÎN SEMIFINALA CAMPIONATULUI MONDIAL de HANDBAL DE LA ORA 21.45, LIVE LA TV 

ROMÂNIA – NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL:   La intonarea imnurilor, Gabi cîntă „Deşteaptă-te, române!” de parcă ar juca de cînd lumea pentru România. „O fac cu mare drag pentru că aşa simt eu. Atmosfera în echipă e una senzaţională, fetele m-au primit cu braţele deschise şi eu trebuie să răsplătesc încrederea”, spune handbalista care s-a născut la Oradea, dar care a crescut la Debrecen.

ROMÂNIA – NORVEGIA ÎN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI MONDIAL DE HANDBAL:   Nu-i e frică de Norvegia şi abia aşteaptă meciul. „Trebuie să ne luăm revanşa după ce am pierdut în grupe. Eu am spus cînd am plecat de la Bucureşti că vreau o medalie. Vreau să mă întorc acasă cu o medalie! Şi să o agăţ în brad. E visul meu şi vreau să mi-l realizez!”, a încheiat Gabi.Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button