ȘTIRI

Meci STEAUA – BORUSSIA DORTMUND, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE 2015. SCOR: 0 – 1

UPDATE. Steaua a debutat cu un eșec în stagiul de pregătire din Spania, pierzând 0-1 împotriva Borussiei Dortmund, cu un gol luat in ultimele minute. Golul a fost dat în minutul 84: Papp nu a reușit să respingă o minge, iar nemții au profitat, Kuba marcând cu ușurință în poarta lui Cojocaru.


Meci STEAUA – BORUSSIA DORTMUND, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE 2015. SCOR LIVE. Sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 17:30, Digi Sport 1 difuzează, în direct şi în exclusivitate, prima partidă din acest an a echipei antrenate de Costel Gâlcă. 

Fără Sânmărtean şi Szukala, care au părăsit cantonamentul pentru a pleca în Arabia Saudită, Steaua a reuşit să trezească interesul localnicilor: deja s-au vândut circa 1.000 de bilete la case și se așteaptă ca la meciul de sâmbătă să fie prezenți la stadion câteva mii de spectatori, conform digisport.ro. 

Meci STEAUA – BORUSSIA DORTMUND, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE 2015. SCOR LIVE. Un bilet la amicalul Borussia Dortmund-Steaua costă 10 euro pentru adulți, 5 euro pentru copiii sub 12 ani și 8 euro pentru abonații lui Hercules Alicante.

Deşi Steaua a ajuns la un acord cu CSA, la meciul cu Dortmund roş-albaştrii vor folosi noua emblemă. „Sâmbătă, la meciul cu Dortmund, vom evolua cu noua emblemă. Trebuie să ne luăm o măsură de precauţie. Vom folosi noua siglă până când se vor lămuri lucrurile”, a spus Valeriu Argăseală, citat de gsp.ro.

Steaua va disputa 6 meciuri amicale în cele două cantonamente: cu Borussia, Shenzen, Sturm Graz, Sparta Praga, ŢSKA Sofia şi NK Maribor. 

Meci STEAUA – BORUSSIA DORTMUND, LIVE LA TV, SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE 2015. SCOR LIVE.  Steaua va utiliza noua siglă în partida amicală pe care o va juca împotriva Borussiei Dortmund. Potrivit ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor, nouă sigla a Stelei va fi rotundă, va avea o cruce roşie şi o stea galbenă în opt colţuri. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button