ȘTIRI

Meci STEAUA – CEAHLĂUL, sâmbătă seara. SCOR FINAL: 0 – 1

STEAUA – CEAHLĂUL. Echipa lui Costel Galca vine dupa o victorie importanta in play-off-ul Ligii, 1-0 in fata bulgarilor de la Ludogorets. Antrenroul stelist va menaja o parte din jucatorii ce vor evolua in returul de miercuri, calificarea in grupele Ligii fiind mult mai importanta. O victorie in fata nemtenilor le va mentine stelistilor procentajul perfect in acest inceput de sezon al Ligii 1.

STEAUA – CEAHLĂUL. Ceahlaul are două absente importante inaintea meciului de sambata seară, Onciu si Ichim. Marius Onciu a fost anuntat titular in partida cu Dinamo, dar cu cateva minute înainte de fluierul de start a fost înlocuit de Florin Marin cu moldoveanul Oleg Clonin. Închizătorul a resimţit dureri la genunchiul stâng şi a fost lăsat pe banca de rezerve. După un control medical amănunţit, medicii au decis că Onciu trebuie să facă pauză şi să nu forţeze, pentru a nu risca o accidentare mai gravă, pentru că lângă rotula piciorului stâng a apărut o excrescenţă ce nu-i permite efortul. Un alt jucător care s-a antrenat separat de restul lotului este Alexandru Ichim.

STEAUA – CEAHLĂUL. Partida poate fi urmarita in direct pe LookTV si in format LiveText pe www.sptfm.ro, de la ora 21:00.

STEAUA – CEAHLĂUL. Echipe probabile:

Steaua: Fl. Nita – Luchin, Aldea, L. Filip, Tosca – Valceanu, I. Neagu, Gradinaru, Chipciu, Parvulescu – Iancu
Antrenor: Constantin Galca

Ceahlaul: Calancea – Dumitras, Marc, Cazan, Slavickas – V. Achim, Clonin, Popadiuc, Stefănescu, Chitosca – Al. Pavel


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button