STEAUA – AKTOBE, MIERCURI. STEAUA-AKTOBE: STEAUA în play-off-ul Champions League! SCOR FINAL 2-1

de:
05 aug. 2014
0 afișări
STEAUA - AKTOBE, MIERCURI. STEAUA-AKTOBE: STEAUA în play-off-ul Champions League! SCOR FINAL  2-1

STEAUA s-a calificat în play-off-ul Champions League după ce a câștigat  meciul retur cu AKTOBE. STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST, SCOR FINAL 2-1. Meciul STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST, de la 20:30, LIVE pe PRO TV și LIVE TEXT de B265.ro. 

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST, SCOR FINAL 2-1. STEAUA – a 11-a calificare consecutivă în grupele europene! STEAUA s-a calificat în playoff-ul Champions League și are asigurată prezența în grupele europene. Steaua isi afla adversara din playoff la tragerea de sorti de vineri, ora 13.00.

Min. 90+4 – FINAL DE MECI! STEAUA învinge cu 2-1 pe AKTOBE

Min. 85 –  GOOOOOOOL KAPADZE înscrie primul gol pentru AKTOBE. STEAUA-AKTOBE SCOR 2-1

Min. 82 – Ultima schimbare la STEAUA. A ieșit Tănase, a intrat PÎRVULESCU.

Min. 57 – Logvinenko a fost eliminat.

Min. 48 – A doua schimbare la STEAUA. A ieșit Stanciu, a intrat Gabriel IANCU.

A început repriza a doua!

Min. 45 – Pauză pe Arena Naţională! STEAUA conduce AKTOBE cu SCORUL 2-0

Min. 39 –  GOOOOOOOL STEAUA. STANCIU majorează scorul din pasa lui Chipciu. STEAUA-AKTOBE SCOR 2-0

Min. 28 – Șansă uriașă de gol pentru kazahi, dar au ratat!

Min. 20 – Chipciu faultează în atac.

Min. 12 – Prima schimbare la STEAUA. A ieșit Sânmărtean, accidentat, a intrat FILIP.

Min. 3 –  GOOOOL STEAUA. CHIPCIU a deschis scorul pentru STEAUA. STEAUA-AKTOBE SCOR 1-0. Chipciu a sărbătorit golul cu un tricou special, inscripționat cu numele Bianca – sora sa mai mică care a împlinit astăzi 18 ani.

Min. 1 – A început partida. Lovitura de start le-a aparținut steliștilor.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST. ECHIPELE:

STEAUA: Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tanase – Chipciu. Antrenor: Costel Galca

AKTOBE: Sidelnikov – Mirosnichenko, Arzumanian, Longvinenko, A. Minero – Tsarikaev, Korobkin – Pizelli, D. Neco, Khairullin – Antonov. Antrenor: Vladimir Gazzaev

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014, LIVE Pro TV, LIVE TEXT B365.ro: Miroslav Zelinka, arbitrul care va superviza în această seară partida de pe Arena Naţională dintre Steaua şi Aktobe, a mai condus în trecut un meci al roş-albaştrilor. „Centralul” ceh a oficiat la partida din aprilie 2012 dintre Rapid şi Steaua, din Liga 1, atunci cînd a avut mai multe greşeli. Însă cea mai gravă s-a produs spre finalul jocului. În minutul 85 nu a văzut un henţ clar comis de Bicfalvi în propriul careu şi nu a dictat penalty, aşa cum s-ar fi impus, lucru confirmat şi de reluările TV. Zelinka a mai avut şi alte două greşeli: nu l-a eliminat pe Bicfalvi nici în minutul 24, cînd merita al doilea „galben”, şi nici în minutul 64, cînd, din nou, ar fi trebuit avertizat, scrie gsp.ro.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014, LIVE Pro TV, LIVE TEXT B365.ro, SCOR FINAL 2-1: Aproximativ 200 de poliţişti bucureşteni vor acţiona miercuri, 6 august, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Naţional Arena” din Capitală, a meciului de fotbal dintre F.C. STEAUA BUCUREŞTI şi F.K. AKTOBE (Kazahstan).

În cele trei meciuri disputate până acum în tururile preliminare din Liga Campionilor, kazahii au expediat 40 de șuturi spre poartă, având una dintre cele mai bune medii dintre echipele participante în această competiție (13,33 per meci). În comparație, Steaua a expediat în medie mai puțin de zece șuturi spre poartă.

Steaua a pierdut un singur meci acasă din ultimele șapte disputate în Liga Campionilor, împotriva lui Chelsea, scor 1-4. În schimb, Aktobe vine după cinci deplasări consecutive cu gol marcat în Ligă.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014. Jucătorii AKTOBE au ajuns la București. Vladimir Gazzaev, tehnicianul AKTOBE a declarat că se așteaptă la un meci foarte interesant. „Jucăm cu o echipă foarte puternică, foarte bine pregătită, iar scorul din tur confirmă acest lucru.

STEAUA este mai puternică decît noi pe hîrtie, dar jucătorii noştri vor da totul pe teren pentru un rezultat cît mai bun. Nu ne este frică de nimeni. Vom juca foarte disciplinat, foarte bine organizat, deşi ştim că va fi foarte greu”, a declarat Vladimir Gazzaev pentru gsp.ro.

Meci STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST: Comisia de Disciplina a UEFA a sancționat clubul STEAUA cu inchiderea a sapte sectoare la cele doua peluze al Arenei Nationale, la partida cu FK Aktobe, dupa comportamentul fanilor in meciul cu Stromsgodset, contand pentru mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014, LIVE Pro TV, LIVE TEXT B365.ro: Potrivit unor surse din cadrul echipei steliste, sectoarele care vor fi inchise sunt 102, 103 si 104, la Peluza a II-a, si 121, 122, 123 si 124 la Peluza I. Toate cele sapte sectoare se afla la inelul 1 al Arenei Nationale.

Suporterii Stelei care si-au cumparat bilete in aceste sectoare le vor putea schimba, incepand de marti, la casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertain.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014, LIVE Pro TV 20:30: Fanii Stelei au raspuns la apelul lui Galca, care le-a cerut sa vina in numar mare la stadion cu Aktobe. Sefii clubului au decis sa deschida si inelul trei de pe National Arena dupa cererea mare din aceste zile. Sunt asteptati aproximativ 30.000 de suporteri la partida de miercuri, ora 20:30, in diect la ProTV, potrivit sport.ro.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014, LIVE Pro TV, LIVE TEXT B365.ro: STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST va începe de la ora 20:30. Meciul va fi transmis în direct la ProTV si pe voyo.ro. B365.ro va transmite LIVE TEXT STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST, 2014, ORA 20:30.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014: Meciul are o importanta uriasa pentru stelisti. Daca vor patrunde in grupele Champions League vor incasa aproape 20 de milioane de euro! Daca rateaza calificarea, Steaua ramane in Europa. Vor juca in play-off-ul Europa League.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014, LIVE Pro TV, LIVE TEXT B365.ro: Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST.

Meci STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014: Jandarmeria Capitalei anunta ca accesul in stadion se va face incepand cu ora 18.30 doar pe baza de bilete si invitatii si le recomanda suporterilor sa vina din timp pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion.

STEAUA-AKTOBE, MIERCURI, 6 AUGUST 2014, LIVE Pro TV 20:30: FK Aktobe va fi sustinuta din tribune de 15 suporteri la meciul cu Steaua de pe Arena Nationala, fanii ajungand, marti, la Bucuresti, impreuna cu lotul echipei din Kazahstan. Delegatia adversarei Stelei, in afara suporterilor, numara 42 de persoane, dintre care 22 de jucatori. Echipa a fost cazata la Hotel Athenee Palace Hilton, iar in aceasta seara, de la ora 19.00, va efectua antrenamentul oficial pe Arena Nationala.

Cookies