ARHIVA B365

Meci RAPID-ASTRA GIURGIU, duminică, 24 august: Meciul va începe la ora 19:00. LIVE la TV

Meci RAPID – ASTRA GIURGIU, duminică. SCOR. Comisia de Recurs din cadrul FRF a admis, joi, memoriul clubului Rapid la decizia Comisiei de Disciplină, care sancţionase gruparea giuleşteană cu o etapă fără spectatori, astfel că meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a V-a a Ligii I, va avea loc cu suporteri în tribunele Stadionului Giuleşti.

Meci RAPID – ASTRA GIURGIU, duminică, SCOR. „FC Rapid Bucureşti – admite recursul – sancţionează clubul FC Rapid Bucureşti cu penalitate sportivă de 7.000 de lei „, se arată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, conform mediafax.ro.

FC Rapid a primise o penalitate sportivă de 10.000 lei si un joc fără spectatori în urma incidentelor de la partida disputată în deplasare cu Petrolul Ploieşti.

Meci RAPID – ASTRA GIURGIU, duminică, SCOR. Meciul FC Rapid – Astra Giurgiu este programată, duminică, de la ora 19.00, în cadrul etapei a V-a a Ligii I.

RAPID-ASTRA GIURGIU, SCOR. Aproximativ 200 de poliţişti bucureşteni vor acţiona în ziua de 23 august a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Steaua” din Capitală, a meciului de fotbal dintre F.C. STEAUA BUCUREŞTI şi F.C. CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ, precum şi în ziua de 24 august a.c., cu ocazia desfăşurării pe Stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu” din Capitală, a meciului de fotbal dintre F.C. RAPID BUCUREŞTI şi A.F.C. ASTRA GIURGIU.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button