Meci „periculos” pe Naţional Arena, în această seară: Steaua – Larnaca

de:
14 dec. 2011
4 Afișari
Meci

Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. STEAUA BUCUREŞTI – F.C. AEK LARNACA, din cadrul grupei „J” a U.E.F.A. Europa League, care se va disputa miercuri, 14 decembrie a.c., pe „Arena Naţională” din capitală, începând cu ora 22.05.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a se evita disconfortul creat de aglomeraţia ce s-ar putea produce la intrarea în arena sportivă, prin turnicheţi.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, subliniind că nu vor fi tolerate nici un fel de acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.

Cum se intră pe stadion

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 20.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii;

Accesul în incinta parcului sportiv se va face:

a. pietonal, doar pe baza biletului de acces, respectiv a acreditării de presă, şi numai prin Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu şi Bd. Pierre de Coubertin, conform schemei expuse pe verso biletului;

b. auto, pe aceleaşi căi şi numai pentru posesorii de bilete de acces însoţite de taloane de acces auto, acestea din urmă afişate vizibil pe parbrizul maşinii, astfel:

– categoria VIP şi persoanele cu dizabilităţi, prin Str. Maior Coravu;

– mass-media, prin Bd. Basarabia;

Organizatorul a pus la dispoziţia suporterilor oaspeţi un număr de 200 de bilete în baza solicitării primite în acest sens.

Controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheţi, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Cookies