CONTRIBUTORS

Meci la TV: Dl. Cîțu transmite că dl. Ciucă e OUT fix când Orban anunță că-și face partid (FELEFENE). Noul premier? Aflăm repriza viitoare

O asemănare între Cîțu și Orban: Amandoi o țin pe a lor, în lumea lor, folosind intens „interesul românilor”. Logic! Și ei sunt cetățeni români :)

Seară agitată la PNL București. Biroul Executiv a decis retragerea mandatului pentru funcția de prim-ministru al lui Nicolae Ciucă. Explicația fiind simpla: „matematic este imposibil” - asta a fost transmis de toate televiziunile de știri. Ludovic Orban a fost invitat la Digi 24 în seara zilei de luni, 1 noiembrie și a declarat că ar fi găsit un nume temporar pentru partidul său care ar putea să apară în 2-4 săptămâni. NU e greșeleală în titlu, partidul s-ar numi, cum altfel decat ceva în stilul....„Forța liberală, Forța Națională”, de aici deduc ca doamnele și domnii reporteri și reprezentatori de programe de știri ne vor spune sau nu, aflam până când vin sondajele comandate în secret, pe 6 decembrie de la PNL, dacă FELEFENE - DA, așa s-ar pronunța abreviat numele viitorul partid. Cam atât am putut să fiu serios, va rog să mă scuzați dar promit să vă descriu „meciul” văzut de mine la tv în rândurile ce urmează prin ochii mei, prin urmare acest articol este o opinie personală și nu reprezintă opinia site-ului B365.ro și am și-o scuză, având în vedere ora...vă asigur că vin colegii mei dimineața și odată cu ei și știrile serioase :))).

UPDATE articol în curs de actualizare / editare. – Mai jos vă explic ce am văzut eu cetățeanul Adi Vrauko, la tv, în timp ce discutam aprins cu o prietenă foarte bună despre „Ce este omul, ce este viața”. Ne întrerupe un Breaking News, noi, jurnaliștii (bine, ea, eu încă învăț) avem ceva în creier sigur mult peste 5G (apropo de gluma „amuzantă” din zilele noastre), care ne duce spre agendele telefonice  și sursele noastre de informare, plus tv, net orice sursă credibilă de informare când apare ceva la TV / sau e Breaking News. Al dracu’, ca și pe mine, și pe ea ne prind alea care ne și plac. V-am zis asta că tot mă întrebați uneori pe pagina mea de Facebook de unde „dracu…” – mă scuzați că vorbesc ca ziaristul de Titan, dar, e cea mai frecventă întrebare: „De unde dracu le știi pe toate?” Uneori, răspund: De la Esca! Par credibil.

Ah, vorbeam de Cîțu, Orban și, prin decor, și de generalul Ciucă. Ce am înțeles eu de la TV – când ecranul era plin

Florin Cîțu, Nicolae Ciucă conferință de presă care anunță că mandatul de prim-ministru primit de Nicolae Ciucă este depus
Florin Cîțu, Nicolae Ciucă conferință de presă care anunță că mandatul de prim-ministru primit de Nicolae Ciucă este depus. FOTO: Captură B365.ro

La TV la început pe foarte, jur, foarte scurt. Pe „lung”, mai jos.: Moment „dificil” și pentru televiziuni, pentru că la Digi 24 era prezent, ca invitat, Ludovic Orban, care a fost „întrerupt” de Florin Cîțu și evident, preluat de toate stațiile de știri cu anunțul retragerii lui Ciucă, respectiv depunerea mandatului,  dar și de anunțul cu sancțiuni posibile pentru cei 14 parlamentari care au parăsit grupul PNL. Orban nu se lasă mai prejos și anunță IMEDIAT (parcă de frică să nu între publicitatea peste el). După ce vine confirmarea că dl. Ciucă este OUT, Orban readuce în spațiul public ideea că se gândește serios să-și facă partid, noutatea din 1 noiembrie 2022 este că partidul acesta ar avea și-un nume:„Forța liberală, Forța Națională”. Adică exact cum scrie-n titlu care nu, nu e greșit, dar cică ăsta va fi numele. E 3:44, posibil să fiu eu prea vesel, dar revin colegii mâine cu update dacă am bușit-o. În mintea mea va fi, dacă va exista, FELEFENE – F.L.F.N – am tendința să scriu prost numele viitorului partid și îmi iese des F.L.N.F. Pls, dacă vedeți prin text ca am scris așa, țineți voi minte, vă rog, că am mărturisit că-i greșeală, nu intenție.

În timp ce eu și prietena mea muuult deșteaptă încercam să rumegăm informațiile de le ziceau stimabili noștri conducători, decide(m) ca ea să se culce…. că ne tromboneau iar cu ce știam, singura surpriză era să apară domnul președinte la TV – Klaus Iohannis, dar noroc că era târziu (gluma era ca Andreea Marin să revină cu emisiunea Surprirze-Surprize, pare apus formatul, dar rupe în vremurile astea, mai plângem și noi de altceva și nu  numai de la covid și conexe). GRAV SAU NU, insist ultima oară, aflu mâine dacă mă dau ăștia ai mei afară, eu văd în continuare esența acestui spectacol la TV. Continui să scriu. N-are cine să mă dea afară la ora asta (acum e 1:55) – mâine, stiu… ejobs.ro, bestjobs.ro, astea…sau viitor membru FLFN.

Ce a lipsit GRAV de la TV – MUST era și rupeau și audiențele

Îmi place să cred că lipsea pe fundal piesa celebră, cântată de un celebru artist, Adrian Minune: „Jumătate tu, jumătate eu”* (avertisment: dacă dați click, ascultați chiar maneaua, io v-am zis, dar chiar că versurile ei descriau odată relația Cîțu și Orban  care nu vor să recunoască că așa e (sau, fie, a fost) și acum sunt pe piesa „Prea târziu să-ți ceri iertare” – Cristina Rus – cred ca aceste două piese, exact în ordinea lor, erau bune de muzica ca background la conferința de presă susținută în ceață, că era ceață la propriu afară, nu e nici o metaforă, de Cîțu. Ah, să nu uit, uneori mai vorbea și Ciucă :)). În toată nebunia, INSIST, playlistul ăsta era chiar potrivit ca muzică de fundal, în loc de muzica  de breaking news (n-au mai pus-o toate televiziunile nici pe aia).

Sigur, bine că în televiziuni lucrează oameni profesioniști și nu au idei tâmpite ca mine – sau sunt prea triști, îi înțeleg. Și noi, când începem cu bilanțul…. (apropo, nu uitați îmi caut job ca dupa demența asta de articol mă dau ăștia afară 🙂). Că tot am adus vorba, eu sunt „băiatu’ de la tehnic) nu prea am treabă cu „să scriu”, fiți blânzi. Să nu credeți că ai mei colegi n-ar fi foarte profesioniști și spuneți că „așa angajat are (sau „avea”, decide cineva dimineata, sigur asta), site-ul ăsta de pare serios?”

Serios acum, cum s-a văzut la TV de la ora 21:32? Remarca mea: Cîțu intră peste Orban exact când își anunță noul partid „Forța Liberală; Forța Națională”

Florin Cîțu și Nicolae Ciucă. Conferință de presă sediul PNL după decizia depunerii mandatului de prim ministru de către Ciucă
Florin Cîțu și Nicolae Ciucă. Conferință de presă sediul PNL după decizia depunerii mandatului de prim ministru de către Ciucă. FOTO: Captură B365.ro / Digi24

Reluam puțin evenimentele. Poate îmi ies mai clar. Și înțelegeți de ce aleg să mă distrez pe seama lor și să nu îi înjur (și) în gând. Vă recomand și vouă, puterea e la noi, nu știm s-o folosim și nici nu avem voie să zicem în perioada asta cum s-ar putea schimba ceva. Votul. Atât aș putea spune, că e stare de alertă și mi-e că vine cineva și mă amendează. Dar ce bine este că avem constituția gratuită pe internet. Am făcut pe desteptu’ cât am putut în fraza asta, după ce am rămas cu versul lui Adi Minune în cap.

În spatele cortinei PNL și genericelor de la TV. Ce s-a întâmplat, de fapt

Vin cu o reluare dar o numesc elegant „rezumat al serii” că sigur v-am balamucit – am scuza că și ei pe mine și mi-a luat ceva sa ma uit la tot meciul de ieri seară. Nu promit că pot fi serios, dar vă redau șirul evenimentelor în ordine cronologică, evident în viziunea mea.

 Ora 20:00

La ceas de seară se stabilește sedință de urgență la sediul PNL, având tema neoficială, cum le închidem gura colegilor din „tabăra Orban”. Zicem că vorbim evident de – citez – „interesul românilor” și evident că „Ciucă-i discuția oficială (de-o zicem la stimatu’ telespectator). Ce facem cu el? Evident ce știam de la început.” În opinia mea Cîțu își vede de planul lui de conducere al PNL. Fapt ce se va tot vedea și zilele următoare. Da, are un plan în viziunea mea.

Săracul Orban” – acceptă invitația DIGI 24 „știindu-și soarta”

Ora 21:00

Scurtă recapitulare – în caz, de la atâtea apariții ale lui Iohannis la TV în ultima vreme, n-ați mai apucat să aflați ce a făcut Ludovic Orban.  A mizat încă din ziua votului de la Romexpo pe „săracul Orban” și ”Omul care spune ACUM adevărul, adevărat românilor – placa pe care o folosesc toți când sunt în criză sau înainte de lansarea unui partid.”/  atunci, la Congresul PNL pare că a decis  să-și aleagă personajul „săracul Orban”. Să știți că am stat și m-am gândit înainte să aleg între „Săracul”, „Oropsitul” sau „Bietul”. Am ales „săracul” pentriu că așa îmi zicea mie bunica de fiecare dată când mie îmi părerea „impresionată”, când părea că i se rupe inima de mila mea sau a cuiva. Și eu nu pot să trec peste vorba asta a ei, mai ales că la maturitate am și înțeles că n-o zice cu drag sau cu sens bun, dar că dă bine la TV. Acu să vedem cât îi iese.

Cu fața de „săracul Orban” se prezintă în fața colegului Cosmin Prelipceanu, la DIGI24, unde preț de 32 de minute (cu tot cu pauză). La un moment dat, cred că dl. Cîțu s-a plictisit să audă ce auziserăm toți și, pe deasupra, se mai și lăsase ceață în București. Așa că a ieșit repede la presă să susțină conferința, adica e tot superman – macar pentru colegii reporteri si cameramani care dârdâiau sa ne spună el „prezidente” cum stau treburile). Aaah, iar am uitat de Orban și, ca sa ma revanșez, vă dau citate mai jos. Acum stric frumusețe de timeline, în interviu a motivat alegerile sale. Printre care și lansat mici atacuri la președintele Iohannis, despre care susține că ar vota să  fie demis la propunerea AUR din parlament. Asta ar fi ceva nou de spus, că restul și așa m-am repetat intenționat cu anumite lucruri în articol să vă spun și ce a zis – adică același lucru de dupa congres, ar fi deja plictisitor. Mai e de menționar că „draftul de partid” care ar putea „apărea în 2-4 săptămâni ar avea un posibil nume și anume Forța Liberală, Forța Națională – F.L.F.N. – Am citit cu voce tare abrevierea și sună cam așa: „fele-fene”. Wow. Chiar zicea bine în emisiunea lui Prelipceanu că trebuie să mai contempleze la nume. Dacă ăsta e numele final, jur că îmi dau demisia și mă fac membru de partid. Am văzut  că oricum strategia lui este copiată de la mai deunăzi colegii extremiști din parlament „ăia de la AUR” – jur sunt apolitic, vă spun doar din ce am auzit la tv cum se numeau între ei. Bine, nu doar la noi se există acest curent, dar ma opresc aici. ca iar fug de la ideea principală. Care naiba o mai fi și aia, că dupa Adi Minune, în cap îmi sună doar „felefene”. Mă iertați! REVIN

FINAL de repriză. Vor mai urma 101%: CE S-A AUZIT ÎN TOATĂ PRESA și vă las niște printscreen-uri PUȚIN MAI JOS. 

Florin Cîțu a ieșit la tv în seara zilei de, luni, 1 noiembrie, fix ora 21:32 pentru a susține o scurtă declarație de presă în care anunța decizia Biroului Executiv care îi cerea lui Ciucă să-și depună mandatul de prim-ministru. Și, printre altele, a transmis elegant că s-a uitat la emisiunea de la DIGI24 unde a fost invitat Ludovic Orban (Jurnalul de seară) și a spus că regretă că unii colegi fac ce fac. Făcând directă referire la și la Orban care la TV părea că suferă de „infonfizie bulibulică” (da, e inventat de mine, sper să nu avem vorbe la proces).

Să fiu și eu deontolog de dragul vostru, al celor care citiți, îl citez pe domnul Florin Cîțu, parte din declarația sa:

„Mă întristează faptul că, dintr-o competiție, oamenii n-au înțeles nimic. Liberalismul înseamnă competiție și atunci când pierzi, pentru că suntem în PNL, ar trebui să înțelegem că am pierdut, este o competiție. Adversarii nu sunt în PNL, sunt în afara PNL. Fac apel la acești colegi să reconsidere decizia”, a mai spus liderul liberalilor în conferința de presă.

De ce cred asta? Pentru că „brusc și dintr-o dată”, domnul Cîțu susținea, aseara, la „Jurnalul de seară”, prezentat de Cosmin Prelipceanu că:

 • nu mai este de acord cu campania de vaccinare,  că ar fi prea agresivă – păi și tu ai semnat-o, validat-o, nu e gândită de ieri, e gândită de când domnul Președinte a ieșit public să ne anunte într-o zi cu Soare ca am „învins pandemia”.
 • incepuse să profite de popularitatea teoriilor antivaccin, pe unele le-a și enunțat…, ah, și uneori parcă îl auzeam pe domnul George Simion, da, nenea de la AUR, dar cu voce de Orban miza: vreun TIKTOK cu el. Dar, totuși, fostul președinte PNL susține că

„Demersul AUR este unul care urmărește să ducă la obținerea de capital politic și electoral.”. 

Ca să fiu și eu pe final „deontolog”, să-l am citez și pe domnul Orban și pun și video, că să fiu sigur că nu doar eu ”am auzit greșit”, dar sunt 1001% convins, după 100 de play-uri date la înregistrarea emisiunii cu domnia sa, susținând mai toate teoriile adorate la propriu de publicul anti-vaxeri – sau cum se numește și „rasa asta nouă” de oameni, că jur că tot apar rase noi și urlă la tv, precum: „nevaccinații”, „vaccinații” – înțeleg idea de a delimita cele doua situații, dar parca uneori doamnele de la TV urlă la mine și mă „discriminează”. Hai că deraiez iar, m-a frapat fraza:

Demersul AUR este unul care urmărește să ducă la obținerea de capital politic și electoral.” a spus Ludovic Orban la DIGI24.

„Ludovic Orban: Încă nu cunosc demersul. Am spus categoric că îl consider pe Klaus Iohannis principalul vinovat pentru criza politică, pentru criza guvernamentală și pentru toate deciziile care au lăsat România aproape fără apărare în fața unor pericole foarte mari – valul 4 al pandemiei, explozia prețurilor în domeniul energiei, combustibilului, în domeniul alimentar și multe alte fenomene nocive care se petrec și la care era nevoie de un răspuns. În mod evident, Klaus Iohannis este un rău major pentru România.

Pe de altă parte, trebuie să văd despre ce este vorba. Asocierea cu AUR este o asociere care, din punctul meu de vedere, este de nedorit. Nu sunt șanse. AUR are 42 de parlamentari. Vă spun în mod realist că și USR trebuie să marșeze la acest demers și chiar și alte formațiuni politice, în special PSD.

Demersul AUR este unul care urmărește să ducă la obținerea de capital politic și electoral.” a declarat Orban la DIGI24.

Sunteți și voi în ceață? Eu, da. Și nu sunt singurul

Redactorul șef al site-ului știe că scriu haotic, fara sens, mai ales când „am eu o idee”. Dar și dacă va mai corecta acest articol, va înțelege că am fost intentionat balamucitor. Deși cred că am ținut mult cursul cronologic de dragul oamenilor care intră să-l citească.

Rezumatul unei povești prea lungi. Ce a înțeles internetul (meu)

Nu, nu-s proprietar de net, dar internetul meu, pagina mea de Facebook și comentariile generate de ce articole am pus pe tema balamucelii de la 21:32 seara este exact în stilul în care am scris. Fara sens pentru voi, îmi pare rău dacă e așa de rău. Dar asta am ințeles noi și vorbesc în numele a vreo 345.321 de oameni care au vazut postarea dată pe pagina mea de Facebook cu „Ciucă își depune mandatul”:

Rezumatul din gura cetățeanului. Știrea inițială

Interesant momentul anunțului, a fost tocmai înainte ca Ludovic Orban să anunțe la DIGI24 că se gândește serios să formeze un partid, numit „Forța liberală, Forța Națională”. M-a frapat acest lucru pentru că părerea că  este o șicanare a lui Ludovic Orban, venită pe tavă din partea premierului interimar, Cîțu, care i-a taiat audiența și a ieșit la declarații cu Ciucă în stanga domniei sale, bineînțeles. Mie mi-a rămas în cap această imagine care este cam așa – Orban părera că aruncă un ochi în monitoarele Digi 24, Cîțu: fie ploaie, fie vânt, fie ceață ca-n Titanic(și ce dacă nu era, eu o vad mereu) a ieșit la timp fix când Orban se pregătea de marele anunț, nu sunt eu expert politic, dar ca cetățean – cu acces deocamdatată la acest site, apropo, profit cât am adus vorba acest articol reprezintă opinia mea personală, eu, Adi Vrauko, nu a site-ului B365.ro 🙂 –  pot spune că am avut senzația că doi cetățeni se joacă de-a politica la televizor (iar!!!😰 – știu, nu-i surpriză. E roMÂNIA– dar îi lipsește finalul.), unul vine și anunță ce toți știam deja (că nu trece Guvernul, ce surpriză…), altu ce toți intuiam deja (că Orban pleacă din PNL sperând că va face ceva partid puternic bla bla bla, știți poezia, sigur de la alte încercări).

V-ați prins din paragraful de mai sus că am stat și analizat bine impărțeala ecranului TV în momentul în care cei doi erau în prime-time, unul la Digi 24, al doilea preluat de toate stațiile de știri, că urma marele anunț. Apropo, B365, știa cu minute bune înainte decizia și avem chiar declarații exclusive.

Continui în nebunia mea cu tv-ul meu care azi mi-a arătat iar, că trăiesc în România și asta poate să-mi ocupe tot timpul…vorba unui domn, sau că pot alege Netflix sau altceva dacă nu îmi place, nu dați cu pietre că nu mă plâng. Încerc să vă explic viziunea mea, care evident mi se pare foarte interesantă, că de asta și scriu de ea :).

Prima jumătate din TV – am făcut frumos cu roșu, să fie ca una din cele 7 benzi de pe ecran 🙂

Adi redactorul scrie: Președintele PNL Florin Cîțu a anunțat luni seara că Biroul Politic Național al partidului va discuta marți situația celor 14 parlamentari PNL care au decis să părăsească grupul parlamentar liberal și de asemenea ca Biroul Permanent Național va discuta excluderea lui Ludovic Orban din partid și, iertați-mă că mă repet dar s-a anunțat și că Nicolae Ciucă își depune mandatul.

Florin Cîțu alături de Nicolae Ciucă care la conferința de presă în care și-a anunțat depunerea mandatului. FOTO: Captură B365
Florin Cîțu alături de Nicolae Ciucă care la conferința de presă în care și-a anunțat depunerea mandatului. FOTO: Captură B365

„Mâine vom discuta și cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din grupul partidului. Mă întristează faptul că dintr-o competiție oamenii nu au înțeles nimic. Trebuie să mergem înainte pentru că adversarii nu sunt din interiorul PNL, ci din afară”, a spus Florin Cîțu, în conferința de presă de la sediul PNL alături de Nicolae Ciucă.

Adi, cetățeanul cu acces la site: În timp ce eu scriam horoscopul zilnic, mult mai esential, în viziunea mea, decât ce fac ăștia pe scena politică  – și nu că minimalizez impactul asupra țării, dar am devenit conștient că eu, Adi de la etaju 2 din Titan, fost centralist, nu pot stopa asta si nu pot nici să mă mai enervez. De ce? E păcat. Țin nervii pentru factura de la electricitate și gaze.

Acesta a făcut un apel către parlamentari să își reconsidere poziția.

A doua jumătate din TV

Ludovic Orban a anunțat săptămâna trecută, în plenul Camerei Deputaților, că se retrage din grupul parlamentar al PNL. El a spus că își va continua activitatea ca parlamentar neafiliat. În discursul său, Orban l-a atacat pe „chiriașul de la Cotroceni”.

Motivul plecării este, spune Orban, faptul că nu-și poate respecta angajamentele luate în campania electorală față de cetățeni. „Nu am altă soluție pentru a fi consecvent fata de cetățenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărți, sper temporat, de colegii mei. Ceea ce s-a întamplat în ultimile patru luni depășește orice imaginație”, a spus Orban, care a invocat o confuzie politică artificială care a dus la ruperea coaliției de guvernare și a generat „circ politic”.

El a fost urmat și de alți parlamentari, care au părăsit grupul partidului.

„Mâine vom discuta și cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din grupul partidului. Mă întristează faptul că dintr-o competiție oamenii nu au înțeles nimic. Trebuie să mergem înainte pentru că adversarii nu sunt din interiorul PNL, ci din afară”, a spus Florin Cîțu.

Ludovic Orban a anunțat săptămâna trecută, în plenul Camerei Deputaților, că se retrage din grupul parlamentar al PNL. El a spus că își va continua activitatea ca parlamentar neafiliat. În discursul său, Orban l-a atacat pe „chiriașul de la Cotroceni”.

Motivul plecării este, spune Orban, faptul că nu-și poate respecta angajamentele luate în campania electorală față de cetățeni.

„Nu am altă soluție pentru a fi consecvent fata de cetățenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărți, sper temporat, de colegii mei. Ceea ce s-a întamplat în ultimile patru luni depășește orice imaginație”, a spus Orban, care a invocat o confuzie politică artificială care a dus la ruperea coaliției de guvernare și a generat „circ politic”, a declarat Ludovic Orban, la DIGI24.

El a fost urmat și de alți parlamentari, care au părăsit grupul partidului.

Cine a câștigat meciul dintre Orban și Cîțu?

Am uitat să pun scorul, că tot am scris în titlu că-i meci. Așa că e cazul de scoruri că în net se măsoară pe mai multe canale.

Trafic pe site-urile înscrise în BRAT / SATI. După căutarea:

„Orban” VS „Cîțu”care a câștigat atenția în internet

Internetul este până la această oră măsurabil loc posibil. Din nefericire pentru ei, cei doi nu se află nici măcar în top 60 de articole citite ieri. Ce-i drept au apărut pe seară la tv și lumea este cam satulă. Dar subiectele discutate nu erau vreo surpriză pentru presa online.

Trafic in site-urile înscrise în sati.ro, înregistrat pe cautarea Orban
Trafic in site-urile înscrise în sati.ro, înregistrat pe cautarea Orban

O zic eu și sigur o mai zic câțiva ca mine: „iar ăștia” – a dispărut și sentimentul de sictir sau de ură, nici măacar de asta nu mai au parte. Surprinzator și acum vă vorbesc despre Ludovic Orban este că nici macar ideea că-și face partid  nu a prea interesat internetul. Asta la final de 2021. Asta în condițiile în care știm că INTERNETUL „a avut forța” să aducă un partid bine reprezentant în parlament, cazul concret al partidului AUR  care a câștigat mai mult capital politic și voturi prin grupurile de Facebook, postări pe alte rețele de socializare și bani investiți (puțini – în comparație cu alte partide). Lista e publică aici.

Revenind la subiect – să vedem cifrele. Sigur aș ține să menționez că procedura de declanșare a suspendării președintelui României, lansată de George Simion, scrisă de de știrileprotv.ro a strâns peste 117.957 de vizitatori unici. Ce a contat în România – ce s-a citit de fapt.

Top 3 articole citite pe 1 noiembrie 2021*

   • „Andra, primele detalii despre DIVORȚUL de Cătălin Măruță: Nu există relații perfecte. Este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste | 254.981vizitatori unici scris de DCNews „.
   • Tzancă Uraganu a ajuns în comă într-un spital din Germania? Ce se întâmplă în aceste momente cu celebrul manelist? | 193.591 vizitatori unici scris de Spynews
   • O angajată de la un centru comercial din Capitală a fost înțepată de un scorpion când a deschis o cutie de banane | 87.245 vizitatori unici scris Digi24

*Date de trafic oferite de sati.ro.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare, ne vedem unde știu mai bine să fac treaba, pe Facebook. Cu respet și din suflet scris – sper ca ați râs și voi cu mine 😛,

Adi Vrauko


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button