ARHIVA B365

MECI DINAMO – STEAUA. Restricţii de circulaţie pe arterele din jurul Stadionului Dinamo

MECI DINAMO – STEAUA.  Brigada Rutieră precizează, într-un comunicat de presă, că, în data de 06 Martie 2016, începând cu ora 20:30, pe Stadionul „Dinamo” din Ştefan cel Mare, nr. 7 – 9, sector 2, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele F.C Dinamo 1948 Bucureşti şi F.C. Steaua Bucureşti.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă, în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pe arterele din jurul stadionului, arată sursa citată. 

CITEŞTE ŞI  Sancțiuni drastice după meciul DINAMO – STEAUA

MECI DINAMO – STEAUA.  Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule: să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi, mai precizează Brigada Rutieră.

MECI DINAMO – STEAUA. Steaua va juca în Ştefan cel Mare cu Dinamo pentru a doua oară în ultimele 4 zile. Duminică, de la 20:30, cele două mari rivale se întâlnesc în prima etapă a play-off-ului Ligii 1, după ce joi au terminat la egalitate, 0-0, în turul semifinalelor Cupei României.

MECI DINAMO – STEAUA. Dinamo – Steaua va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXTpe www.digisport.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button