BAZAR

„Meci de Box” impresionant, la Sala Polivalentă, cu Voltaj

Încă de la începutul concertului, Voltaj şi-a surprins fanii prezenţi în Sala Polivalentă cu cele mai cunoscute piese mai vechi sau mai noi, dar şi cu invitaţi-surpriză, printre care s-au numărat CRBL, alături de care membrii trupei Voltaj au cântat piesa „Sus în aer”, Cabron, cu care băieţii de la Voltaj au cântat melodia„Asta-i viaţa”, şi Dan Bitman, alături de care membrii trupei au făcut un adevărat show cu piesa „Banii vorbesc”. Călin Goia și Dan Bitman au organizat un meci muzical intre partea stanga si partea dreapta a Salii Polivalente, gustat din plin de cei 7.000 de spectatori.

Un alt invitat-surpriză la concert a fost chitaristul Tudor Anghelescu, care a interpretat la chitară două piese, printre care şi Ciorcârlia, stârnind ropote de aplauze.

De la concertul „Meci de Box” nu au lipsit şi momentele emoţionante. Călin Goia l-a invitat pe scenă pe George Andrei, un băiat nevăzător, în vârstă de 12 ani, despre care solistul a spus că a venit anul trecut la un concert Voltaj şi le-a spus acestora că a fost luat în derâdere de colegii săi la ora de engleză. Atunci, Călin Goia i-a promis talentatului pianist că îl va invita să cânte pe scenă alături de Voltaj. Când George a ajuns pe scenă, Voltaj a cântat alături de el piesa „Crede”. Mai mult, pentru a-i face şi pe fanii prezenţi la Sala Polivalentă să îl înţeleagă mai bine pe George, solistul a cerut, pentru scurt timp, închiderea tuturor luminilor din sală. Prestaţia lui George a fost primită cu ropote de aplauze de public, care a scandat numele lui atât la apariţia, cât şi la plecarea băiatului de pe scenă.

Un alt moment special al show-ului de la Sala Polivalentă a avut loc atunci când membrii trupei Voltaj au interpretat melodia „Ultima Secundă”, coverul după piesa „Mekkel Nama Ahu” a artistului indonezian Tongam Sirait. În timpul acestei melodii, pentru a reproduce culorile steagului indonezian, scena a fost luminată în roşu, iar publicul a fost invitat să folosească telefoanele mobile pentru a genera un număr cât mai mare de lumini albe.

„Meciul de Box” de la Sala Polivalentă, concert live care a durat aproape 2 ore şi 30 de minute, s-a încheiat cu cel mai recent single Voltaj – „Meci de Box”. Din show-ul „Meci de box” nu au lipsit hiturile ”3D”, ”Pic Pic”, ”Da vina pe Voltaj”, ”Lumea e a mea”, ”Mi-e dor de” sau ”Vara trecuta”. Ziua de 20 martie trebuia să aibă în playlist și hitul „20”,
piesa pentru care publicul a scandat minute în șir, iar trupa Voltaj a oferit publicului o reprezentație memorabilă.

La finalul ”Meciului de Box”, membrii trupei au ieșit de pe scenă, pe 3 dintre cele 5 platforme gigantice, puse în mișcare de motoarele inteligente, și au dispărut prin plafonul Sălii Polivalente. Și au apărut, la bis, prin lateralul scenei.

De la concertul organizat joi nu au lipsit jocurile impresionante de lumini şi lasere, motoarele inteligente, care sincronizeaza luminile, efectele speciale şi sunetul şi fac un show incendiar – dispozitive folosite de celebra trupă germană Rammstein şi aduse pentru prima dată în România –, jocurile de artificii şi confetii metalice, care i-au încântat la maxim pe micii spectatori dornici să strângă cât mai multe steluţe argintii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button