Meci cu risc ridicat: 900 de jandarmi la meciul DINAMO – STEAUA

de:
09 mai 2013
0 Afișari
Meci cu risc ridicat: 900 de jandarmi la meciul DINAMO - STEAUA

Având în vedere gradul ridicat de risc stabilit pentru partida de fotbal DINAMO – STEAUA, care se va disputa pe Arena Naţională, dar şi pentru evitarea evenimentelor nedorite, atât înainte de începerea meciului, cât şi în timpul şi după terminarea partidei, Jandarmeria Capitalei aduce în atenţia suporterilor următoarele măsuri:

– deplasarea suporterilor celor două echipe să se facă individual, nu în grupuri mari, pentru a evita perturbarea traficului rutier, tulburarea ordinii publice şi pentru evitarea incidentelor pe traseele de deplasare.

– pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, 18.30.

– în timpul partidei de fotbal, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în arena sportivă vor fi prezenţi, prefectul Municipiului Bucureşti sau reprezentantul legal al acestuia, precum şi un procuror din cadrul parchetului competent teritorial.

– pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo Bucureşti se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu şi B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua Bucureşti.

Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre DINAMO – STEAUA, din cadrul Ligii I, care se va disputa vineri, 10 mai, pe Arena Naţională din Capitală, începând cu ora 21.00.

Cookies